Social Media
Light
Dark

Tesla gratis superladdningskrediter över hela Europa

The Tesla Free Supercharging Credits Across Europe

Tesla har meddelat en spännande ny kampanj i många europeiska länder. Denna kampanj ger nya bilägare upp till 15,000 24,140 miles (XNUMX XNUMX kilometer) gratis Supercharging-krediter. Kampanjen annonserades ursprungligen via Teslas officiella Storbritannien (UK) -konto på X. Köpare som tar leverans av en specialbeställd Tesla Model S, Model 3, Model X eller Model Y, eller en bil från nuvarande lager före den 1 juli 2024, kommer att få 15,000 XNUMX miles gratis Supercharging.

Kampanj över hela Europa

Teslas nya Supercharging-kampanj sträcker sig bortom Storbritannien, med jämförbara incitament tillgängliga i många europeiska länder. Antalet gratis Supercharging-krediter varierar från land till land och erbjudandet är därför anpassat till olika marknader. Här är detaljerna för några av de största länderna:

Spanien och Frankrike

I Spanien och Frankrike har kunderna rätt till 20 000 kilometer gratis Supercharging-krediter. Denna rejäla summa kan drastiskt sänka ägandekostnaden för nya Tesla-förare i dessa länder, vilket gör övergången till ett elfordon ännu mer tilltalande.

Belgien

Belgiska kunder kommer att få gratis Supercharging-krediter på 10,000 6,213 kilometer (6,213 miles). Även om detta är mindre än Spanien och Frankrike, är det ändå en betydande fördel, särskilt för personer som ofta reser stora avstånd.

Norge och Sverige

I Norge och Sverige omfattar erbjudandet 5 000 kilometer gratis Supercharging-kredit. Även om detta är den minsta summan bland de länder som diskuteras, representerar det fortfarande betydande besparingar för nya Tesla-kunder, vilket uppmuntrar fler personer att överväga Tesla för sitt nästa fordon.

Villkor och bestämmelser

De 15 000 miles av gratis Supercharging är endast tillgänglig så länge lagret räcker. Tesla uppmanar kunder att beställa och acceptera leverans senast den 30 juni 2024 för att dra nytta av denna affär. Om leveransen försenas på grund av Teslas omständigheter kommer kostnadsfria miles att tillhandahållas på det första tillgängliga leveransdatumet. De kostnadsfria Supercharging-milen är dock inte överförbara.

Tidigare kampanjer

Tesla har tillhandahållit gratis Supercharging-krediter många gånger i år för att stimulera försäljningen. I mars erbjöd Tesla 8,000 5,000 kilometer (XNUMX XNUMX miles) när konsumenter bytte in ett fordon. Affären fördubblades senare till 10,000 XNUMX miles i USA men inte i Kanada.

Ytterligare insikter

Antalet gratis laddkrediter varierar från land till land, troligen på grund av skillnader i infrastruktur och marknadsförhållanden. Länder med större Supercharger-nätverk kan till exempel ge färre gratiskilometer och fokusera på att laddstationerna är enkla och lättillgängliga för att locka konsumenter. Däremot kan ett mer generöst erbjudande vara en starkare drivkraft på marknader där användningen av elfordon fortfarande ökar.

Påverkan på köpare

Dessa gratis Supercharging-krediter kan resultera i betydande besparingar för nya Tesla-kunder. Gratis Supercharging gynnar många förare, särskilt de som pendlar långa sträckor eller gör frekventa bilresor. Detta sänker avsevärt den totala kostnaden för att äga en Tesla, vilket gör det till ett mer tilltalande alternativ än traditionella bensindrivna bilar eller andra elbilstillverkare som inte erbjuder sådana incitament.

Teslas senaste kampanj är ett lockande erbjudande för potentiella konsumenter i Europa. Tesla stimulerar försäljningen och ökar attraktionskraften för att äga ett av sina elfordon genom att tillhandahålla gratis Supercharging-krediter.

Lämna ett svar