Social Media
Light
Dark

Tesla erbjuder specialrabatt för ägare av förbättrad autopilot

Tesla Offers Special Discount for Enhanced Autopilot Owners

Tesla erbjuder en rabatt till Enhanced Autopilot (EAP) -ägare i Kanada och USA som uppgraderar till en ny bil och byter sin EAP till Full Self-Driving (FSD). Företaget kontaktade EAP-ägare om detta erbjudande och betonade att med köp av någon ny Tesla, med undantag för Cybertruck, kan ägare spara $ 1,350 i Kanada och $ 1,000 i USA genom att uppgradera från EAP till FSD.

Uppgraderingskostnader och leveransfrister

Uppgradering från EAP till FSD kostar nu 2 750 C $ i Kanada och 2 000 $ i USA. Med rabatten kostar uppdateringen i princip 1 400 kanadensiska dollar i Kanada och 1 000 amerikanska dollar i USA, ungefär halva priset.

För att kvalificera sig för rabatten måste ägare ta leverans av sin nya Tesla senast den 30 september 2024. Dessutom kommer ägarna att njuta av tre månaders gratis Supercharging om leveransen är klar före 15 augusti 2024.

EAP jämfört med FSD

Förbättrade autopilotfunktioner inkluderar Navigera med autopilot, automatiskt filbyte, autopark, Summon och Smart Summon. FSD erbjuder alla dessa funktioner: trafikljus, stoppskyltskontroll och autostyrning på stadsgator.
Det är viktigt att du inte uppgraderar från EAP till FSD direkt i din mobilapp. Erbjudandet gäller endast om uppdateringen köps på ditt ursprungliga fordon från och med den 24 juni 2024.

Tesla: Ytterligare incitament

Tesla erbjuder också gratis FSD-överföringar, superladdning, gratis färg, interiörfärg och sittplatser för Model 3 Performance och Model X AWD. I USA är en låg ränta på 1,99 % tillgänglig för nya Model Y-köp .

Planer för framtiden

Tesla planerar att implementera FSD Supervised-systemet i andra länder, med början i Kina. De vill också presentera en Robotaxi-plattform; evenemanget har dock skjutits upp. Tesla drog tillbaka alternativet Enhanced Autopilot från den amerikanska orderkonfiguratorn i april. De sänkte också priset på FSD Supervised till $ 8,000 för ett enda köp eller $ 99 per månad. Med den här kampanjen kan EAP-ägare uppgradera gratis.

Denna kampanj ger en fantastisk möjlighet för EAP-ägare att förbättra sin körupplevelse genom att uppgradera till Full Self-Driving. Tesla fortsätter att göra framsteg med att tillhandahålla viktiga förbättringar för sina konsumenter, inklusive betydande rabatter, gratis Supercharging och andra tilltalande incitament. När Tesla förbereder sig för framtida genombrott och internationell expansion, visar detta erbjudande sitt engagemang för innovation och kundnöjdhet.

Lämna ett svar