Social Media
Light
Dark

Tesla erbjuder nya ränteerbjudanden i Sverige och Frankrike

Tesla offers new interest rate promotions in Sweden and France

Tesla skakar om elbilsbranschen i Sverige och Frankrike med nya spännande räntesänkningar som gör deras fordon mer prisvärda. Dessa kampanjer visar Teslas engagemang för att göra hållbara transporter mer överkomliga för en bredare grupp av konsumenter. Företagets strategiska fokus på den europeiska marknaden, särskilt i Sverige och Frankrike, visar Teslas engagemang för att öka sin närvaro och stärka sitt ledarskap i den globala bilsektorn.

Räntesats för Model Y och Model 3

I Sverige och Frankrike erbjuder Tesla en ränta på 0,0% på Model Y. Denna kampanj är endast tillgänglig för det första fordonet som tilldelas köparen och måste levereras i slutet av september. Denna ränta gäller för 24- och 48-månaders lånetid. Model Y har olika alternativ, inklusive bakhjulsdrift (RWD), Long Range All-Wheel Drive (AWD) och Performance AWD. Tesla erbjuder nu en finansieringsränta på 1.99% på Model 3. Denna ränta är tillgänglig för både RWD- och Long Range AWD-modeller. Precis som Model Y-kampanjen är detta erbjudande begränsat till den första bilen som tilldelas och måste levereras före 30 september 2024.

Specifika uppgifter om den svenska och franska marknaden

I Sverige har Model Y blivit mer populär och överträffar populariteten för begagnade fordon. Den reducerade låneräntan gör Model Y billigare än många begagnade fordon, inklusive tre år gamla Tesla. Basmodellen Model Y RWD börjar på 554 170 DKK, vilket gör den till ett prisvärt val för svenska konsumenter. Tesla Model Y är det mest registrerade fordonet i Sverige från och med mars 2024. Den behöll sin ledning under hela första halvåret. Konkurrenskraftig prissättning och tilltalande finansieringsalternativ har bidragit till framgången.

I Frankrike har Model Y ett pris på 36 990 euro. Model Y:s 2-sitsiga version har också en finansieringsränta på 0,0%. Denna kampanj är utformad för att öka försäljningen genom att sänka den totala ägandekostnaden för nya köpare.

Prisvärdhet jämfört med andra fordon

De ökade finansieringsräntorna har drastiskt minskat kostnaden för Tesla-bilar. I Sverige, till exempel, är månadsbetalningarna för en ny Tesla Model Y kanske hälften så höga som för en ny Volvo XC60. Detta överkomliga pris uppmuntrar fler människor att välja Tesla framför traditionella bensindrivna fordon.

Kommande modell Y-design

Tesla arbetar också med en ny design för Model Y, kodnamn “Model Y Juniper.” Denna reviderade modell kommer sannolikt att debutera i Kina nästa år. Den reviderade designen kan öka Model Y: s överklagande på europeiska och internationella marknader.

Model Y kommer att ha en helt omdesignad fram- och baksida, eventuellt med ljusramper i full bredd. Det kommer också att ha nya hjulkonstruktioner och komma i uppdaterade färgalternativ. Inuti planerar Tesla att eliminera stjälkarna bakom ratten, förbättra den centrala infotainmentskärmen, uppgradera kvaliteten på trimmaterial och förbättra den övergripande byggkvaliteten.

Teslas nya sänkningar av finansieringsräntan i Sverige och Frankrike gör det mer tillgängligt att äga ett elfordon. Med överkomliga priser och populariteten hos Model Y behåller Tesla sin ledning på den europeiska marknaden. Köpare som är intresserade av dessa kampanjer bör agera snart eftersom erbjudandena endast är giltiga tillfälligt.

Lämna ett svar