Social Media
Light
Dark

Tesla ny röstassistent

Tesla New Voice Assistant

Tesla förbereder sig för en banbrytande uppdatering som kan förändra körupplevelsen för sina kunder. I den senaste programuppdateringen upptäckte Tesla-entusiaster spännande antydningar om en framtida funktion: en röstassistent byggd internt av Tesla. Detta avslöjande har väckt entusiasm bland samhället, eftersom Elon Musk redan har antytt en sådan utveckling.

Antydningar från Elon Musks tidigare uttalanden

Elon Musks önskan att inkludera en röstassistent i Tesla-bilar är inte ny. Musk nämnde möjligheten att använda sin AI-verksamhet, xAI, för att ge en sofistikerad chatbotupplevelse i Tesla-bilar. Även om detaljerna är knapphändiga antyder kodsnuttarna att Teslas röstassistent kommer att aktiveras av ett väckningsord, liknande “Hey Siri” eller “Hey Google” Det betyder att bilen alltid kommer att lyssna och vara redo att svara på kommandon.

Amazon Musics roll och förbättringen av Teslas körupplevelse

Tesla tillhandahåller inte bara en ny bekvämlighet genom att integrera en inbyggd röstassistent utan förändrar i grunden hur förare interagerar med sina fordon. Röstkommandon gör att åtgärder som tidigare krävde manuell inmatning kan utföras handsfree, vilket resulterar i en mer naturlig och säker körupplevelse.

Dessutom förhöjer uppspelningsstödet för Amazon Music körupplevelsen. Med tillgång till ett brett urval av musik, podcasts och ljudböcker kan Tesla-förare anpassa sina resor som aldrig förr och omvandla vanliga pendlingar till underhållande upplevelser.

Den nya funktionen noterades av Tesla-hackaren greentheonly i ett nyligen publicerat X-inlägg, vilket avslöjade antalet förändringar som kommer till fordon i hela företagets portfölj.

Andra (än releaseanteckningarna) saker från 2024.14.3

– Stöd för uppspelning av Amazon-musik – början på vad som ser ut som “tesla voice assistant” som skulle aktiveras av ett väckningssignal-? (Aka bil som alltid lyssnar efter det), berättat av “Jenny Neutral” röst av Microsoft.

– grön (@greentheonly) 1 maj 2024

Tesla utvecklar två nya hjulkonstruktioner, “Wishbone”, som finns i storlekarna 19″ och 20″.

– en annan pakettyp som påverkar vikten (kom ihåg hur LiFePo-paket är tyngre, men inte lägger till extra kapacitet? nu finns det en annan som påverkar vikten i en annan mängd)

– Wishbone-hjul 19 och 20 ″ för modell 3-uppdatering pic.twitter.com/NxZ94LNADm

– grön (@greentheonly) 1 maj 2024

Även om det exakta lanseringsdatumet för dessa funktioner är okänt, representerar möjligheten till en Tesla-märkt röstassistent ett betydande framsteg i utvecklingen av bilteknik. Med Teslas orubbliga engagemang för innovation kan kunderna se fram emot en framtid där deras bilar förutser varje begäran med hjälp av bara deras röst. Håll ögonen öppna för mer utveckling eftersom det flyttar fram gränserna för bilteknik.

Lämna ett svar