Social Media
Light
Dark

Tesla lanserar erbjudande om 0 $ handpenning för modell 3 och modell Y i USA

Tesla Launches $0 Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Tesla har presenterat ett nytt finansieringsalternativ i USA, vilket gör det möjligt för köpare att köpa sina Model 3 och Model Y-fordon utan handpenning. Detta nya erbjudande syftar till att minska köparnas ekonomiska börda men är begränsat till specifika kriterier. Teslas erbjudande om noll handpenning är begränsat till köpare i USA. Denna kampanj utesluter potentiella köpare från Kanada som inte kan dra nytta av den nya affären.

Vad kampanjen erbjuder

Enligt ett inlägg på Teslas officiella nordamerikanska konto på X (tidigare Twitter) gäller erbjudandet om nollbetalning för modell 3 och modell Y Long Range (LR) och Performance-varianter. Köpare kan köra hem sitt nya elfordon utan att betala något i förskott vid undertecknandet. Denna affär gör det möjligt för köpare att undvika de initiala utgifterna för fickan.

Tesla Launches Zero-Down Payment Offer for Model 3 and Model Y in the U.S

Erbjudandet utan kontantinsats eliminerar den finansiella bördan i förskott men kommer med en något högre ränta. Köpare som väljer detta alternativ kommer att debiteras en årlig procentsats (APR) på 2.49%. Konsumenter som gör en handpenning kommer att få en lägre APR på 1.99%.

Praktiska konsekvenser för köpare

För köpare som finansierar en Tesla Model Y under 72 månader resulterar erbjudandet om noll nedbetalning i månatliga betalningar på cirka 580 $. Siffrorna inkluderar inte Teslas påståenden om “gasbesparingar”, vilket ytterligare kan sänka kostnaderna. Dessutom kan månadsbetalningarna vara mycket lägre för personer som är kvalificerade för federala skattelättnader, vilket gör detta erbjudande mer frestande.

Kampanjen för nollbetalning är giltig för beställningar som görs den 12 september 2024 eller senare. Till skillnad från tidigare Tesla-incitament tvingar den här dock inte konsumenterna att ta leverans vid ett visst datum, vilket möjliggör ytterligare flexibilitet. Detta står i kontrast till Teslas finansieringsavtal på 1.99%, som kräver leverans i slutet av september 2024.

Inte tillgängligt i Kanada

Tyvärr för kanadensiska köpare är Teslas kampanj med noll nedbetalning inte tillgänglig norr om gränsen. Medan Tesla erbjuder en låneränta på 1.99% till Model Y-köpare i Kanada, är det mer attraktiva noll-ned-erbjudandet endast tillgängligt i USA. Kanadensiska Tesla-entusiaster måste vänta på mer flexibla alternativ.

Ytterligare finansieringsalternativ

Tesla tillhandahåller en mer attraktiv april på 1.99% till konsumenter som är beredda att göra en 20% handpenning. Denna ränta gäller för lån för modell 3-fordon över 36 till 60 månader och modell Y-fordon över 36 till 72 månader. Dessa billigare räntor är dock reserverade för köpare med acceptabel kredit och gäller endast för nya beställningar som görs före slutet av Q3 2024.

Påverkan på Teslas försäljning

Model 3 och Model Y är Teslas bästsäljande bilar. Det blir spännande att observera hur nollbetalningsalternativet påverkar försäljningen. Teslas starka marknadsföring kan öka beställningarna, särskilt när köpare drar nytta av de förbättrade finansieringsarrangemangen och federala skatteförmåner.

Tesla marknadsför aktivt detta nya finansieringsalternativ på sina olika sociala medieplattformar. Företaget har släppt information om erbjudandet på X och skickar meddelanden till intresserade köpare. Teslas tonhöjd betonar möjligheten att köpa ett nytt fordon, 3 eller modell Y, utan förskottsbetalningar vid leverans och en 2.49% april i 60 eller 72 månader, beroende på bil.

Teslas kampanj utan förskottsbetalning för Model 3 och Model Y gör det möjligt för kunder att äga ett elfordon med minimala förskottsavgifter. Även om den något högre räntan kan beröra vissa, tilltalar paketet dem som försöker minska omedelbara utgifter. Men eftersom detta erbjudande endast är tillgängligt i USA måste kanadensiska köpare vänta på bättre erbjudanden.

Lämna ett svar