Social Media
Light
Dark

Tesla introducerar ny lackeringsfinish i Lunar Silver

Tesla Introduces New Lunar Silver Paint Finish

Tesla har tyst presenterat Lunar Silver, en underbar ny färgfinish för Model S och Model X. Detta utsökta färgval skapar spänning bland Tesla-entusiaster. Enligt Teslas onlinekonfigurator kostar Lunar Silver 2 500 USD i USA och 3 330 CAD i Kanada. Detta är samma pris som Ultra Red-alternativet, vilket ger köpare ett premiumalternativ.

Första tillkännagivandet

Sawyer Merritt lade först märke till detta nya alternativ på X (tidigare Twitter). Beskrivs som“ett rent silver med en uttalad metallisk effekt och subtil blå nyans“, Lunar Silver är ett nytt tillskott till Teslas färgpalett. Den ersätter den utfasade Quicksilver, som hade “endynamisk, flytande metalleffekt

Unika egenskaper och förbättrad visualisering

Teslas beskrivning av Lunar Silver betonar dess unika egenskaper:

  • Uttalad metallisk effekt: Färgen har ett futuristiskt och högteknologiskt utseende.
  • Subtil blå nyans: Detta ger djup och förändras något med belysningen.
  • Teknisk och dynamisk känsla: Nya pigment förstärker bilens eleganta design från alla vinklar under solen.

Ljusare, klarare höjdpunkter – djupare, mörkare skuggor. Lunar Silver är en ren silverfärg med en uttalad metallic-effekt och en subtil blå nyans. Genom att använda nya pigment får den här färgen en teknisk och dynamisk känsla som framhäver Model S och Model X från alla vinklar under solen.

Expansion av färgalternativ

Lunar silver har en fantastisk visuell attraktionskraft. Den har ljusare, klarare högdagrar och djupare, mörka skuggor. Denna kontrast framhäver Model S:s och Model X:s form och gör att de sticker ut på vägen. Model Y, Model S, Model X och Cybertruck kan nu fås i silver med Lunar Silver. Överraskande nog är bil 3 för närvarande den enda Tesla-bilen utan ett silverfärgalternativ. Det senaste silveralternativet för Model 3 var Silver Metallic, som upphörde i slutet av 2018.

Teslas nya Lunar Silver-färgfinish ger Model S och Model X ett snyggt, modernt utseende. Detta nya färgval, prissatt till 2 500 USD i USA och 3 330 CAD i Kanada, förväntas tilltala köpare som söker en unik och elegant finish. Med sin framträdande metalliska look och svagt blå nyans är Lunar Silver ett välkommet tillskott till Teslas färgpalett.

Lämna ett svar