Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck: Shaquille O’Neal köper samma fordon två gånger

Tesla Cybertruck: Shaquille O'Neal Buys the Same Vehicle Twice

Tesla Cybertruck har fångat intresset hos bilfans världen över, inklusive NBA-legenden Shaquille O’Neal, som inte kunde motstå att skaffa inte bara en utan två av dessa futuristiska bilar till sin samling. Shaq ville inte frakta sin första Cybertruck från Las Vegas till Atlanta. Istället bestämde han sig för att köpa en till. Shaq kommenterade i en video på sociala medier att han saknade sin Cybertruck men inte ville ta itu med besväret med att flytta den. Så han beställde en andra och bad om en “svart på svart”-konfiguration.

De anpassade funktionerna i Shaqs nya Tesla Cybertruck

Den nya Cybertruck var ingen vanlig hyllmodell. Shaqs senaste fordon är personligt. Fordonet är lackerat i svart, med 26-tums fälgar och röda underlyktor. Den har också breda kolfiberskärmar från Unplugged Performance’s Invincible-serie. Denna konfiguration utmärker Shaqs Cybertruck, som han hävdar är den renaste i landet.

Historien bakom Shaqs första Cybertruck

Shaquille O’Neal har en välkänd passion för bilar, särskilt pickuper. Förutom sina två Cybertrucks har han en Apocalypse monstertruck och en kraftigt modifierad Ram 1500 TRX. Dessa bilars storlek och kraft verkar matcha Shaqs personlighet som är större än livet. Hans bilsamling, som uppskattas till 2,5 miljoner dollar, innehåller olika specialanpassade och konvertibla fordon som passar hans 7 fot-1-tums kropp och storlek 22 fötter.

Shaqs strävan att skaffa sin egen Cybertruck började oväntat. Efter att NBA-stjärnan LeBron James kritiserat Effortless Motors kontaktade företaget Shaq. Under deras samtal observerade Shaq Cybertrucken och blev fascinerad. Han köpte slutligen Cyberbeast, den mest kraftfulla formen av Cybertruck, med 845 hästkrafter och tre motorer.

Varför Shaqs Tesla Cybertruck-köp är unikt

När någon som Shaq köper samma bil två gånger är det mer än en lyxartikel. Det förmedlar en äkta respekt för fordonets design och prestanda. Shaqs beslut att köpa en andra Cybertruck i stället för att bara skicka den första visar på hans livsstil och preferens för bekvämlighet. Det är inte varje dag som en kändis väljer samma fordon två gånger, vilket gör detta köp anmärkningsvärt.

Shaquille O’Neals förvärv av två Tesla Cybertrucks visar fordonets revolutionerande dragningskraft. Dess kombination av kraft, personaliseringsval och futuristisk stil har imponerat på både kändisar och bilentusiaster. Shaqs nya Cybertruck, med sin snygga svarta finish och enorma hjul, exemplifierar Cybertrucks fortsatta attraktionskraft. Shaqs beslut att satsa på Cybertruck säger mycket om dess betydelse för någon som kunde ha valt vilken bil som helst.

Lämna ett svar