Social Media
Light
Dark

Giga Texas presenterar de senaste uppdateringarna

Giga Texas Unveils Latest Updates

Mitt i den elektrifierande utvecklingen på Giga Texas, där Tesla revolutionerar fordonsvärlden och tillgodoser sina anställda, gav VD Elon Musk oss nyligen en smygtitt på den färdiga entrén och receptionen på Giga Texas. Det är ingen mindre än den spännande “Cyber Cafeteria” som det talas om i staden.

En futuristisk entré till Giga Texas

VD Elon Musk delade nyligen foton av den imponerande entrén, som har en elegant och kantig design som påminner om den kommande Cybertruck. Entrén har mycket reflekterande element, med stora, rektangulära vita bågar som speglar sig i marken. Enorma fönsterväggar pryder byggnadens fasad och skapar en slående visuell effekt.

Receptionsdisken, som delar designinfluenser med Cybertruck, finns omedelbart innanför entrén. Den har en central öppning, en trapetsformad form och spetsiga hörn. Rektangulära balkar omger utrymmet, som fungerar som en hälsningsyta för gäster.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Besök av presidenten och provkörningar

Entrén blev klar i precis rätt ögonblick. Nyligen träffades Elon Musk och Katalin Novák, Ungerns president, på anläggningen för att prata om olika ämnen, inklusive Cybertruck. Även en provkörning av Cybertruck ingick i besöket, något som Musk har gjort för många internationella ledare.

Produktionen återupptas i Giga Texas

Nya observationer av nybyggda Cybertrucks runt Giga, Texas, tyder på att produktionen har återupptagits. Teslas planer på en 22 000 kvadratmeter stor “Cyber Cafeteria” bekräftar dess engagemang för Texas-fabrikens tillväxt.

Cyberkafeteria för Giga Texas

En stor cafeteria för personalen på Giga Texas håller på att färdigställas av Tesla. I enlighet med Teslas futuristiska idéer kallas den“Cyber Cafeteria” i officiella register. Det kostade hela 10,5 miljoner dollar. Denna 22,639 kvadratmeter stora cafeteria kommer att fungera som centrum för arbetsplatsen.

Anmärkningsvärda datum

De datum som anges i dokumenten – 24 oktober 2023 för startdatum och 30 april 2024 för slutdatum – har inget att göra med cafeterians förväntade öppnande. Texas Department of Licensing and Regulation (TLDR), som i slutändan kommer att godkänna cafeterians verksamhet, kommer att påbörja och avsluta sin granskningsprocess vid dessa datum.

TLDR:s inblandning tyder på att cafeterian antingen är klar eller nästan klar. Drönarentusiasten Joe Tegtmeyer, som noga följer utvecklingen i Giga Texas, antyder att kafeterian kanske redan är i drift.

En cafeteria för tusentals

Denna cafeteria är ingen liten sak. Dess enorma storlek, över 22 000 kvadratmeter, är perfekt för den hektiska Giga Texas-fabriken. Vid den senaste räkningen 2023 hade Tesla mer än 20 000 anställda, vilket visar att antalet anställda ständigt har ökat. När produktionen av Cybertruck tar fart räknar Tesla med att öka denna siffra till 60 000 anställda.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Exklusiv tillgång

Även om Cyber Cafeteria inte är tillgängligt för allmänheten, kan lyckliga besökare på fabriksrundturer få en titt. Möjligheten för Tesla-ägare att använda värvningskrediter för besök i Giga Texas verkar ha tagits bort från mobilappen. Tyvärr är fotografering inte tillåtet under dessa turer, så vi kommer att förlita oss på beskrivningar från lyckliga gäster.

Teslas “Cyber Cafeteria” är mer än bara ett ställe där man kan äta en bit mat; det symboliserar företagets pågående expansion och engagemang för sina anställdas välbefinnande. Med Cybertruck på horisonten och en växande arbetsstyrka är Giga Texas redo för en spännande framtid.

Lämna ett svar