Social Media
Light
Dark

De gratis Tesla Supercharging Credits in Europa

The Tesla Free Supercharging Credits Across Europe

Tesla heeft een intrigerende nieuwe promotie aangekondigd in verschillende Europese landen. Deze promotie geeft nieuwe autobezitters tot 15.000 mijl (24.140 kilometer) gratis Supercharging credits. De promotie werd in eerste instantie aangekondigd via Tesla’s officiële account in het Verenigd Koninkrijk (VK) op X. Kopers die voor 1 juli 2024 een op maat bestelde Tesla Model S, Model 3, Model X of Model Y in ontvangst nemen, of een auto uit de huidige voorraad, ontvangen 15.000 mijl gratis Supercharging.

Promotie in Europa

Tesla’s nieuwe Supercharging-campagne reikt verder dan het Verenigd Koninkrijk, met vergelijkbare stimuleringsmaatregelen in tal van Europese landen. Het aantal gratis Supercharging credits verschilt per land en daarom is het aanbod geschikt voor verschillende markten. Hier zijn de details voor enkele van de belangrijkste landen:

Spanje en Frankrijk

In Spanje en Frankrijk hebben klanten recht op 20.000 kilometer gratis Supercharging-krediet. Dit flinke bedrag kan de eigendomskosten voor nieuwe Tesla-rijders in deze landen drastisch verlagen, waardoor de overstap naar een elektrische auto nog aantrekkelijker wordt.

België

Belgische klanten krijgen 10.000 kilometer gratis Supercharging-krediet. Hoewel dit minder is dan in Spanje en Frankrijk, is het toch een belangrijk voordeel, vooral voor mensen die vaak grote afstanden afleggen.

Noorwegen en Zweden

In Noorwegen en Zweden omvat het aanbod 5.000 kilometer gratis Supercharging-tegoed. Hoewel dit het kleinste bedrag is onder de besproken landen, betekent het nog steeds een aanzienlijke besparing voor nieuwe Tesla-klanten, wat meer mensen aanmoedigt om Tesla te overwegen voor hun volgende auto.

Voorwaarden

De 15.000 mijl gratis Supercharging is alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt. Tesla nodigt klanten uit om voor 30 juni 2024 te bestellen en de levering te accepteren om van deze deal te kunnen profiteren. Als de levering wordt vertraagd door omstandigheden bij Tesla, worden de gratis mijlen geleverd op de eerst beschikbare leverdatum. De gratis Supercharging-mijlen zijn echter niet overdraagbaar.

Eerdere promoties

Tesla heeft dit jaar al vaker gratis Supercharging-kredieten verstrekt om de verkoop te stimuleren. In maart bood Tesla 8.000 kilometer aan wanneer consumenten een auto inruilden. De deal werd later verdubbeld naar 10.000 mijl in de Verenigde Staten, maar niet in Canada.

Extra inzichten

De hoeveelheid gratis Supercharging credits verschilt per land, waarschijnlijk door verschillen in infrastructuur en marktomstandigheden. Landen met een groter netwerk van Superchargers kunnen bijvoorbeeld minder gratis kilometers aanbieden, waarbij de nadruk ligt op het gemak en de toegankelijkheid van laadstations om consumenten aan te trekken. Daarentegen kan een genereuzer aanbod een sterkere motivator zijn in markten waar het gebruik van elektrische voertuigen nog toeneemt.

Effect op kopers

Deze gratis Supercharging-kredieten kunnen resulteren in aanzienlijke besparingen voor nieuwe Tesla-klanten. Gratis Supercharging is voordelig voor veel bestuurders, vooral voor degenen die lange afstanden afleggen of vaak onderweg zijn. Dit verlaagt de totale kosten van het bezitten van een Tesla aanzienlijk, waardoor het een aantrekkelijkere optie wordt dan traditionele benzineauto’s of andere elektrische autofabrikanten die dergelijke voordelen niet bieden.

De nieuwste promotie van Tesla is een verleidelijk aanbod voor potentiële consumenten in Europa. Tesla stimuleert de verkoop en maakt het aantrekkelijker om een van zijn elektrische auto’s te bezitten door gratis Supercharging credits aan te bieden.

Geef een reactie