Social Media
Light
Dark

Tesla Premium connectiviteit

Tesla Premium Connectivity

Met hetTesla Premium Connectivity-pakket krijgen gebruikers voor een maandelijks bedrag van $9,99 toegang tot extra diensten. Het biedt verschillende infotainmentfuncties, waaronder navigatie, muziekstreaming en smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay.

Twee connectiviteitspakketten

Tesla biedt gebruikers twee verschillende connectiviteitspakketten: Standaard en Premium. Deze pakketten bieden verschillende niveaus van toegang tot infotainment en connectiviteitsfuncties in Tesla-voertuigen.

Standaard connectiviteit

Tot 2022 bood Tesla onbeperkte toegang tot Standard Connectivity bij alle nieuwe voertuigen. Vanaf 20 juli 2022 legt Tesla echter een limiet van acht jaar op voor Standard Connectivity voor aankopen die na die datum worden gedaan. Standard Connectivity biedt basisconnectiviteitsfuncties zonder extra kosten, zoals over-the-air software-updates en voertuigbewaking op afstand. Dit pakket kan geschikt zijn voor Tesla-eigenaars die hun auto voornamelijk gebruiken voor woon-werkverkeer of basisnavigatie.

Premium connectiviteit

Tesla Premium Connectivity is beschikbaar voor een maandelijks bedrag van $9,99 of een jaarlijks bedrag van $99,9 (exclusief belastingen). Alle nieuwe Tesla-bestellingen zijn inclusief een Premium Connectivity proefversie, zodat gebruikers de volledige reeks functies kunnen ervaren. Premium Connectivity omvat geavanceerde functies zoals navigatie met live verkeersweergave, sensorische modusweergave, live camera, kaarten met satellietweergave, videostreaming, karaoke, muziekstreaming en een internetbrowser. Gebruikers die kiezen voor Premium Connectivity kunnen genieten van verbeterde infotainment ervaringen, waardoor het ideaal is voor degenen die een meer meeslepende rijervaring willen.

Hoe kan ik me abonneren op Tesla Premium Connectivity?

Gebruikers kunnen zich abonneren op Premium Connectivity via het aanraakscherm van de auto of via de mobiele Tesla-app. Voor een abonnement op het touchscreen navigeren bestuurders naar ‘Controls’, vervolgens naar ‘Upgrades’ en vervolgens naar ‘Swipe to Purchase’ Om de premium functies te activeren is een software-update nodig, die alleen kan worden uitgevoerd als de auto stilstaat. Gebruikers kunnen zich ook abonneren via de Tesla-app.

Proefperiodes

Tesla biedt verschillende proefperiodes voor Premium Connectivity, afhankelijk van het automodel. Model S en Model X komen in aanmerking voor een proefperiode van een jaar, terwijl Model 3 en Model Y een proefperiode van 30 dagen krijgen. Gebruikte Tesla’s die op of na 9 januari 2020 zijn gekocht, worden ook 30 dagen op proef geleverd.

Levenslange Tesla Premium-connectiviteit

Lifetime Connectivity is een unieke functie die beschikbaar is voor Tesla’s die op of voor 30 juni 2018 zijn besteld en gebruikte Tesla’s die op of voor 8 januari 2020 rechtstreeks bij Tesla zijn gekocht. Met Lifetime Connectivity zijn Premium Connectivity-functies zonder extra kosten inbegrepen tijdens de levensduur van het voertuig.

Tesla biedt Lifetime Connectivity aan, waardoor gebruikers van bepaalde Tesla-modellen geen maandelijkse kosten hoeven te betalen of een abonnement op Premium Connectivity hoeven te nemen. Deze functie is beschikbaar voor Tesla’s die op of voor 30 juni 2018 zijn besteld, zodat early adopters van Tesla-technologie ononderbroken toegang hebben tot premium connectiviteitsdiensten. Daarnaast worden gebruikte Tesla’s die op of voor 8 januari 2020 rechtstreeks bij Tesla zijn gekocht, geleverd met Lifetime Connectivity als bonus, ongeacht de productiedatum van de auto. Deze bepaling onderstreept Tesla’s toewijding aan het leveren van waarde op lange termijn en uitzonderlijke service aan zijn klanten, het belonen van early adopters en het verbeteren van de algehele eigendomservaring voor alle Tesla-gebruikers.

Voordelen:

  • Gebruikers met Lifetime Connectivity kunnen zonder extra kosten genieten van alle voordelen van Premium Connectivity, inclusief geavanceerde navigatiefuncties, streamingdiensten en surfen op het internet.
  • Deze functie voegt waarde toe aan oudere Tesla-modellen, waardoor ze aantrekkelijker worden voor potentiële kopers en de klanttevredenheid tijdens de levensduur van het voertuig gewaarborgd blijft.

Annulering

Gebruikers kunnen Premium Connectivity op elk gewenst moment annuleren via hun Tesla-account.
Er is geen terugbetaling voor de resterende factureringscyclus. Premium functies blijven toegankelijk tot de cyclus eindigt. Daarna gaat de auto terug naar Standard Connectivity.

Tesla’s Premium Connectivity biedt verbeterde infotainmentfuncties tegen een maandelijks bedrag. Inzicht in de abonnementsopties, proefperiodes en het annuleringsbeleid is essentieel voor Tesla-eigenaren om weloverwogen keuzes te kunnen maken over hun connectiviteitsbehoeften.

Geef een reactie