Social Media
Light
Dark

Tesla biedt speciale korting voor bezitters van de verbeterde Autopilot

Tesla Offers Special Discount for Enhanced Autopilot Owners

Tesla biedt korting aan eigenaren van een Enhanced Autopilot (EAP) in Canada en de Verenigde Staten die upgraden naar een nieuwe auto en hun EAP omschakelen naar Full Self-Driving (FSD). Het bedrijf nam contact op met EAP-eigenaren over dit aanbod en benadrukte dat bij aankoop van een nieuwe Tesla, met uitzondering van de Cybertruck, eigenaren $1.350 in Canada en $1.000 in de Verenigde Staten kunnen besparen door te upgraden van EAP naar FSD.

Upgradekosten en leveringstermijnen

Upgraden van EAP naar FSD kost nu C$ 2.750 in Canada en $ 2.000 in de Verenigde Staten. Met de korting kost de update in wezen C$ 1.400 in Canada en US$ 1.000 in de Verenigde Staten, ruwweg de helft van de prijs.

Om in aanmerking te komen voor de korting moeten eigenaars hun nieuwe Tesla voor 30 september 2024 in ontvangst nemen. Bovendien kunnen eigenaars drie maanden gratis Superchargen als de levering voor 15 augustus 2024 plaatsvindt.

EAP vs. FSD

Verbeterde Autopilot-functies zijn onder andere Navigeren op de Autopilot, Auto Lane Change, Autopark, Summon en Smart Summon. FSD biedt al deze functies: verkeerslicht- en stopbordcontrole en autostuur op straten in de stad.
Het is belangrijk om in je mobiele app niet meteen te upgraden van EAP naar FSD. Het aanbod is alleen geldig als de update wordt gekocht op je oorspronkelijke voertuig vanaf 24 juni 2024.

Tesla: Extra incentives

Tesla biedt ook gratis FSD-overschrijvingen, supercharging, gratis lak, interieurkleur en zitopties voor de Model 3 Performance en Model X AWD. In de VS is een lage rente van 1,99% beschikbaar voor nieuwe Model Y-aankopen .

Plannen voor de toekomst

Tesla is van plan om het FSD Supervised systeem in andere landen te implementeren, te beginnen met China. Ze willen ook een Robotaxi-platform presenteren, maar dat is uitgesteld. Tesla heeft de Enhanced Autopilot optie in april uit de Amerikaanse bestelconfigurator gehaald. Ze verlaagden ook de prijs van FSD Supervised naar $8.000 voor een eenmalige aankoop of $99 per maand. Met deze promotie kunnen EAP-eigenaars gratis upgraden.

Deze promotie biedt een prachtige kans voor EAP-eigenaren om hun rijervaring te verbeteren door te upgraden naar Full Self-Driving. Tesla blijft vooruitgang boeken in het bieden van belangrijke verbeteringen aan zijn consumenten, waaronder aanzienlijke kortingen, gratis Supercharging en andere aantrekkelijke incentives. Terwijl Tesla zich voorbereidt op toekomstige doorbraken en internationale expansie, toont dit aanbod zijn toewijding aan innovatie en klanttevredenheid.

Geef een reactie