Social Media
Light
Dark

Tesla biedt nieuwe renteaanbiedingen in Zweden en Frankrijk

Tesla offers new interest rate promotions in Sweden and France

Tesla schudt de EV-industrie in Zweden en Frankrijk op met spannende nieuwe renteverlagingen die hun voertuigen betaalbaarder maken. Deze promo’s tonen Tesla’s toewijding om duurzaam transport betaalbaarder te maken voor een grotere verscheidenheid aan consumenten. De strategische focus van het bedrijf op de Europese markt, met name in Zweden en Frankrijk, toont Tesla’s toewijding om zijn aanwezigheid te vergroten en zijn leiderschap in de wereldwijde autosector te versterken.

Rentevoet voor Model Y en Model 3

In Zweden en Frankrijk biedt Tesla een rentetarief van 0,0% op de Model Y. Deze promotie is alleen beschikbaar voor het eerste voertuig dat aan de koper wordt toegewezen en moet voor eind september worden afgeleverd. Dit tarief geldt voor leningen met een looptijd van 24 en 48 maanden. De Model Y heeft verschillende opties, waaronder Rear-Wheel Drive (RWD), Long Range All-Wheel Drive (AWD) en Performance AWD. Tesla biedt nu een financieringstarief van 1,99% voor de Model 3. Dit tarief is beschikbaar voor zowel de RWD- als de Long Range AWD-modellen. Net als de Model Y-promotie is deze aanbieding beperkt tot de eerste toegewezen auto en moet deze geleverd worden voor 30 september 2024.

Bijzonderheden van de Zweedse en Franse markt

In Zweden is de Model Y steeds populairder geworden en heeft hij de populariteit van tweedehands auto’s overtroffen. De verlaagde leenrente maakt de Model Y minder duur dan veel gebruikte voertuigen, waaronder drie jaar oude Teslas. De basis Model Y RWD begint bij DKK 554.170, waardoor het een betaalbare keuze is voor Zweedse consumenten. De Tesla Model Y is het meest geregistreerde voertuig in Zweden vanaf maart 2024. Het behield zijn voorsprong in de eerste helft van het jaar. Concurrerende prijzen en aantrekkelijke financieringsalternatieven hebben bijgedragen aan zijn succes.

In Frankrijk kost de Model Y € 36.990. De 2-zitversie van de Model Y heeft ook een financieringstarief van 0,0%. Deze campagne is ontworpen om de verkoop te verhogen door de totale eigendomskosten voor nieuwe kopers te verlagen.

Betaalbaarheid in vergelijking met andere auto’s

De verhoogde financieringstarieven hebben de kosten van Tesla’s drastisch verlaagd. In Zweden bijvoorbeeld zijn de maandelijkse betalingen voor een nieuwe Tesla Model Y misschien de helft van die van een nieuwe Volvo XC60. Deze betaalbaarheid moedigt meer mensen aan om Tesla te kiezen in plaats van traditionele benzineauto’s.

Aankomend Model Y-ontwerp

Tesla werkt ook aan een nieuw ontwerp voor de Model Y, met de codenaam “Model Y Juniper” Dit herziene model debuteert waarschijnlijk volgend jaar in China. Het herziene ontwerp kan de aantrekkingskracht van de Model Y op de Europese en internationale markten vergroten.

De Model Y wordt voorzien van een volledig opnieuw ontworpen voor- en achterzijde, mogelijk inclusief lichtbalken over de volledige breedte. Er komen ook nieuwe wielontwerpen en bijgewerkte kleuropties. Binnenin is Tesla van plan om de hendels achter het stuur te verwijderen, het centrale infotainmentscherm te verbeteren, de kwaliteit van de bekledingsmaterialen op te waarderen en de algemene bouwkwaliteit te verbeteren.

De nieuwe verlagingen van Tesla’s financieringstarieven in Zweden en Frankrijk maken het bezit van elektrische auto’s bereikbaarder. Met betaalbare prijzen en de populariteit van de Model Y behoudt Tesla zijn voorsprong op de Europese markt. Kopers die geïnteresseerd zijn in deze promoties moeten snel handelen, want de aanbiedingen zijn slechts tijdelijk geldig.

Geef een reactie