Social Media
Light
Dark

Tesla introduceert nieuwe Lunar Silver lakafwerking

Tesla Introduces New Lunar Silver Paint Finish

Tesla heeft stilletjes Lunar Silver onthuld, een prachtige nieuwe lakafwerking voor de Model S en Model X. Deze prachtige kleurkeuze maakt Tesla-fanaten enthousiast. Volgens Tesla’s online configurator kost Lunar Silver $2.500 in de Verenigde Staten en CA$3.330 in Canada. Dit is dezelfde prijs als de Ultra Red optie, waardoor kopers een premium alternatief krijgen.

Eerste aankondiging

Sawyer Merritt merkte deze nieuwe optie voor het eerst op X (voorheen Twitter). Lunar Silver wordt omschreven als“een zuiver zilver met een uitgesproken metallic effect en een subtiele blauwe tint” en is een nieuwe toevoeging aan het kleurenpalet van Tesla. Het vervangt het stopgezette Quicksilver, dat“een dynamisch, vloeibaar metaaleffect” had

Unieke kenmerken en verbeterde visuals

Tesla’s beschrijving van Lunar Silver benadrukt de unieke kwaliteiten:

  • Uitgesproken metallic effect: De lak heeft een futuristische en hightech uitstraling.
  • Subtiele blauwe tint: Deze voegt diepte toe en verandert licht met de belichting.
  • Technisch en dynamisch gevoel: nieuwe pigmenten versterken het gestroomlijnde design van de auto vanuit elke hoek onder de zon.

Lichtere, heldere highlights-dieper, donkerder schaduwen. Lunar Silver is een zuivere zilverkleur met een uitgesproken metallic effect en een subtiele blauwe tint. Door het gebruik van nieuwe pigmenten geeft deze lak een technisch en dynamisch gevoel dat de vorm van Model S en Model X vanuit elke hoek onder de zon accentueert.

Uitbreiding van kleuropties

Lunar silver heeft een verbluffende visuele aantrekkingskracht. Het heeft lichtere, heldere highlights en diepere, donkere schaduwen. Dit contrast benadrukt de vorm van de Model S en Model X, waardoor ze opvallen op de weg. De Model Y, Model S, Model X en Cybertruck kunnen nu zilverkleurig worden met Lunar Silver. Verrassend genoeg is de Model 3 momenteel de enige Tesla zonder zilverkleurige lakoptie. De laatste zilverkleurige optie voor de Model 3 was Silver Metallic, die eind 2018 werd stopgezet.

Tesla’s nieuwe Lunar Silver lak geeft de Model S en Model X een strakke, moderne look. Deze nieuwe kleur, die $ 2.500 kost in de Verenigde Staten en CA$ 3.330 in Canada, zal naar verwachting kopers aanspreken die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle afwerking. Met zijn prominente metallic look en zwakke blauwe tint is Lunar Silver een welkome aanvulling op Tesla’s kleurenpalet.

Geef een reactie