Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck: Shaquille O’Neal koopt twee keer hetzelfde voertuig

Tesla Cybertruck: Shaquille O'Neal Buys the Same Vehicle Twice

Tesla Cybertruck heeft de interesse gewekt van autofans over de hele wereld, waaronder NBA-legende Shaquille O’Neal, die het niet kon laten om niet één maar twee van deze futuristische auto’s aan zijn collectie toe te voegen. Shaq wilde zijn eerste Cybertruck niet van Las Vegas naar Atlanta verschepen. In plaats daarvan besloot hij er nog een te kopen. Shaq merkte in een video op sociale media op dat hij zijn Cybertruck miste, maar geen zin had in het ongemak van een verhuizing. Dus bestelde hij een tweede en vroeg om een “zwart op zwart” configuratie.

De aangepaste functies van Shaqs nieuwe Tesla Cybertruck

De nieuwe Cybertruck was geen gewoon standaardmodel. Shaqs nieuwste voertuig is gepersonaliseerd. Het voertuig is zwart gecoat, heeft 26-inch velgen en rode onderlichten. Hij heeft ook brede koolstofvezel spatborden uit de Invincible-serie van Unplugged Performance. Deze configuratie onderscheidt Shaq’s Cybertruck, waarvan hij beweert dat het de schoonste van het land is.

Het verhaal achter Shaqs eerste Cybertruck

Shaquille O’Neal heeft een bekende passie voor auto’s, vooral pick-ups. Naast zijn twee Cybertrucks heeft hij een Apocalypse monstertruck en een zwaar aangepaste Ram 1500 TRX. De grootte en het vermogen van deze auto’s lijken te passen bij Shaqs larger-than-life persoonlijkheid. Met een geschatte waarde van 2,5 miljoen dollar omvat zijn autocollectie verschillende aangepaste en cabriolets die passen bij zijn 1,80 meter lange lichaam en zijn maat 22 voet.

Shaqs zoektocht naar zijn eigen Cybertruck begon onverwacht. Nadat NBA-ster LeBron James Effortless Motors had afgekraakt, nam het bedrijf contact op met Shaq. Tijdens hun gesprek observeerde Shaq de Cybertruck en raakte geïntrigeerd. Uiteindelijk kocht hij de Cyberbeast, de krachtigste vorm van de Cybertruck, met 845 pk en drie motoren.

Waarom de aankoop van Shaq’s Tesla Cybertruck uniek is

Als iemand als Shaq twee keer dezelfde auto koopt, is dat meer dan een luxeartikel. Het getuigt van een oprecht respect voor het ontwerp en de prestaties van het voertuig. Shaqs beslissing om een tweede Cybertruck te kopen in plaats van de eerste te verschepen, geeft zijn levensstijl en voorkeur voor gemak aan. Het gebeurt niet elke dag dat een beroemdheid twee keer voor hetzelfde voertuig kiest, wat deze aankoop opmerkelijk maakt.

Shaquille O’Neal’s aankoop van twee Tesla Cybertrucks toont de revolutionaire aantrekkingskracht van het voertuig. De combinatie van kracht, personalisatiemogelijkheden en futuristische stijl heeft zowel beroemdheden als autoliefhebbers enthousiast gemaakt. Shaqs nieuwe Cybertruck, met zijn strakke zwarte afwerking en enorme wielen, is een goed voorbeeld van de voortdurende aantrekkingskracht van de Cybertruck. Shaqs beslissing om voor de Cybertruck te gaan, zegt veel over de betekenis ervan voor iemand die elke auto had kunnen kiezen.

Geef een reactie