Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck Recente waarnemingen en spannende ontmoetingen

Tesla Cybertruck Recent Sightings and Exciting Encounters

Er zijn nog niet veel kansen geweest om de afmetingen van Tesla Cybertruck prototypes te vergelijken met die van andere elektrische pick-ups, omdat er zo weinig bestaan. Dankzij een recente waarneming konden we de Cybertruck naast een Rivian R1T bekijken.

Hoewel de eerste leveringen van de Cybertruck pas over enkele weken zullen plaatsvinden, zijn de exacte specificaties en afmetingen van de elektrische pick-up truck nog onbekend. Aangezien het voertuig de afgelopen vier jaar meerdere revisies heeft ondergaan, is de meeste informatie die aanvankelijk werd onthuld tijdens de introductie van het prototype in 2019 waarschijnlijk niet meer accuraat.

De Cybertruck spotten

Deze waarnemingen volgen op een vlaag van recente meldingen van waarnemingen van de Cybertruck nu Tesla zich voorbereidt op de eerste leveringen. De auto heeft de laatste tijd veel aandacht getrokken, waardoor er enthousiasme is ontstaan in de nichemarkt voor elektrische pick-ups.

Verwachte afmetingen Tesla Cybertruck

Verwacht wordt dat Tesla volgende maand tijdens een leveringsevenement meer details over de Cybertruck zal onthullen. Tesla heeft bevestigd dat de Cybertruck “de eerste sub-19 ft pick-up truck met vier deuren en een bed van meer dan zes voet” wordt Deze informatie geeft een vrij goed beeld van de afmetingen en proporties van de truck.

In de vergelijkende afbeelding lijkt de Rivian R1T groter door het camerastandpunt, maar het geeft toch een goed beeld van het verschil in grootte, vooral wat betreft de breedte. Volgens Rivian is de R1T 2.007 mm breed. Qua lengte overspant de Rivian R1T 5,51 m (217,1 inch), terwijl de Cybertruck net geen 5,79 m (228 inch) meet, gebaseerd op recente gegevens van Tesla.

Tesla Cybertruck: De laadvloer

Wat betreft de laadvloer, de Cybertruck heeft een laadvloer van 6 voet, terwijl de R1T een laadvloer heeft van 4,5 voet. Dit contrast kan verrassend zijn als je naar de foto kijkt, maar het is belangrijk om te weten dat het unieke ontwerp van de Cybertruck misleidend kan zijn.

Spannende ontmoeting met Reddit-gebruiker

Reddit-lid u/BladeBronson postte een paar fascinerende afbeeldingen met een intrigerende juxtapositie. Hij had zijn DeLorean DMC-12 naast Tesla’s Cybertruck geparkeerd, een verrassend visueel contrast. Het bericht bevat zes betoverende foto’s van de twee iconische voertuigen. Van vooraanzichten tot zijprofielen en kiekjes van de achterkant, elke foto legt de essentie van deze autolegendes vast.

Sommige foto’s benadrukken de beroemde “vleugeldeuren” van de DeLorean, die doen denken aan de Falcon Wing-deuren van Tesla’s Model X. Een knipoog naar het verleden en een blik op de toekomst in één beeld.

Terwijl Tesla zich opmaakt voor de eerste leveringen van de langverwachte pick-uptruck, worden over een paar weken alle laatste details onthuld. Het is een moment waar velen reikhalzend naar hebben uitgekeken, want de Cybertruck blijft buzz genereren in de wereld van elektrische voertuigen.

Geef een reactie