Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck op weg naar Fukuoka

Tesla Cybertruck Heads to Fukuoka

De Tesla Cybertruck is op weg naar de Japanse prefectuur Fukuoka. Van vrijdag 27 september tot vrijdag 4 oktober 2024 krijgen inwoners en bezoekers een beperkte kans om deze toekomstige elektrische truck van dichtbij te zien. De Cybertruck blijft slechts één week in Fukuoka. Dit betekent dat iedereen die de auto persoonlijk wil bezoeken, van tevoren afspraken moet maken. Tesla’s elektrische pick-up truck verschijnt zelden in Japan, dus dit beperkte bezoek is een unieke kans.

Tesla’s marktaandeel stokt in Japan

Eerder dit jaar, in februari 2024, maakte de Cybertruck zijn maiden appearance in Tokio na een tour door China. Elon Musk, CEO van Tesla, heeft erkend dat het marktaandeel van het bedrijf in Japan lager is dan verwacht. Volgens Musk zou Tesla een marktaandeel moeten hebben dat vergelijkbaar is met dat van buitenlandse autofabrikanten zoals Mercedes-Benz en BMW. De reis naar Japan is onderdeel van een poging om interesse te wekken en misschien de Tesla-verkoop daar te verhogen.

Waarom Fukuoka?

Fukuoka, de hoofdstad van het eiland Kyushu, staat niet alleen bekend om zijn bloeiende economie. De prefectuur staat bekend om zijn porselein, waaronder Arita, Imari, Satsuma en Karatsu. Fukuoka en omliggende steden zoals Kitakyushu, Nagasaki en Oita bevatten auto-, halfgeleider- en metaalverwerkende industrieën. De komst van de Cybertruck in dit gebied kan aantrekkelijk zijn voor mensen in deze industrieën die geïnteresseerd zijn in de technologie en het ontwerp van Tesla.

Mis de Tesla Cybertruck in Fukuoka niet

Met zijn futuristische design en geavanceerde technologie zal de Tesla Cybertruck zeker opvallen in Fukuoka. Of je nu een Tesla-liefhebber, een autoliefhebber of iemand die geïnteresseerd is in de nieuwste elektrische voertuigtechnologie bent, dit is een unieke kans om de Cybertruck in Japan te zien.

Plan het, want het verblijf van de Cybertruck in Fukuoka zal kort zijn en de kans om hem persoonlijk te zien zal misschien niet snel terugkeren.

Geef een reactie