Social Media
Light
Dark

Giga Texas onthult nieuwste updates

Giga Texas Unveils Latest Updates

Te midden van de opwindende ontwikkelingen bij Giga Texas, waar Tesla een revolutie teweegbrengt in de autowereld en zijn werknemers van dienst is, gaf CEO Elon Musk ons onlangs een voorproefje van de voltooide entree en receptie van Giga Texas. Het gesprek van de dag draait om niemand minder dan de intrigerende ‘Cyber Cafetaria.

Een futuristische entree van Giga Texas

CEO Elon Musk deelde onlangs foto’s van de indrukwekkende ingang, met een strak en hoekig ontwerp dat doet denken aan de aankomende Cybertruck. De ingang heeft zeer reflecterende elementen, met grote, rechthoekige witte bogen die reflecteren op de grond. Enorme muren van ramen sieren de gevel van het gebouw en creëren een opvallend visueel effect.

De receptie, die ontwerpinvloeden deelt met de Cybertruck, bevindt zich direct in de ingang. Het heeft een centrale opening, een trapeziumvorm en puntige hoeken. Rechthoekige balken omringen de ruimte, die dienst doet als ontvangstruimte voor gasten.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Bezoek van de president en proefritten

De ingang was precies op het juiste moment klaar. Onlangs ontmoetten Elon Musk en Katalin Novák, de president van Hongarije, elkaar in de fabriek om te praten over verschillende onderwerpen, waaronder de Cybertruck. Zelfs een proefrit in de Cybertruck maakte deel uit van het bezoek, iets wat Musk voor talloze internationale leiders heeft gedaan.

Productie hervat in Giga Texas

Recente waarnemingen van nieuw gebouwde Cybertrucks rond Giga, Texas, wijzen erop dat de productie is hervat. Tesla’s plannen voor een ‘Cyber Cafeteria’ van 22.000 vierkante meter bevestigen de toewijding aan de groei van de fabriek in Texas.

Giga Texas Cyber Cafetaria

Tesla is bezig met de voltooiing van een omvangrijke cafetaria voor het personeel van Giga Texas. In overeenstemming met Tesla’s futuristische ideeën wordt het in officiële documenten de“Cyber Cafeteria” genoemd. Het kostte maar liefst 10,5 miljoen dollar. Deze cafetaria van 22.639 vierkante meter zal dienen als het centrum van de werkplek.

Opmerkelijke data

De data die in de documenten worden genoemd – 24 oktober 2023 als startdatum en 30 april 2024 als voltooiingsdatum – hebben niets te maken met de verwachte opening van de cafetaria. Het Texas Department of Licensing and Regulation (TLDR), dat uiteindelijk de exploitatie van de cafetaria zal goedkeuren, zal zijn beoordelingsproces op deze data beginnen en eindigen.

De betrokkenheid van TLDR suggereert dat de cafetaria klaar of bijna klaar is. Drone-enthousiasteling Joe Tegtmeyer, die de ontwikkelingen van Giga Texas op de voet volgt, laat doorschemeren dat de cafetaria misschien al klaar is.

Een cafetaria voor duizenden

Deze cafetaria is geen kleintje. De enorme omvang, meer dan 22.000 vierkante meter, is perfect voor de drukke Giga Texas-fabriek. Volgens de meest recente telling in 2023 heeft Tesla meer dan 20.000 werknemers, waaruit blijkt dat de werkgelegenheid voortdurend toeneemt. Wanneer de productie van Cybertrucks aantrekt, verwacht Tesla dit aantal te verhogen tot 60.000 werknemers.

Giga Texas Unveils Latest Updates

Exclusieve toegang

Hoewel de Cyber Cafetaria niet toegankelijk is voor het grote publiek, kunnen bezoekers met een gelukkige fabrieksrondleiding een kijkje nemen. De mogelijkheid voor Tesla-eigenaren om referral credits te gebruiken voor een bezoek aan Giga Texas lijkt te zijn verwijderd uit de mobiele app. Helaas is fotograferen tijdens deze rondleidingen niet toegestaan, dus we vertrouwen op beschrijvingen van gelukkige gasten.

Tesla’s ‘Cyber Cafeteria’ is meer dan alleen een plek om een maaltijd te nuttigen; het symboliseert de voortdurende uitbreiding van het bedrijf en de toewijding aan het welzijn van zijn werknemers. Met de Cybertruck in het verschiet en een groeiend personeelsbestand is Giga Texas klaar voor een opwindende toekomst.

Geef een reactie