Social Media
Light
Dark

Teslan ilmaiset lataushyvitykset kaikkialla Euroopassa

The Tesla Free Supercharging Credits Across Europe

Tesla on ilmoittanut uudesta kiehtovasta kampanjasta useissa Euroopan maissa. Tämä kampanja antaa uusien autojen omistajille jopa 24 140 kilometriä (15 000 mailia) ilmaista Supercharging-ladattavaa latausta. Kampanjaa mainostettiin alun perin Teslan virallisen Ison-Britannian (UK) tilin kautta X:ssä. Ostajat, jotka ottavat vastaan tilaamansa Tesla Model S:n, Model 3:n, Model X:n tai Model Y:n tai nykyiseen varastoon kuuluvan auton ennen 1. heinäkuuta 2024, saavat 15 000 mailia ilmaista Superchargingia.

Kampanja kaikkialla Euroopassa

Teslan uusi Supercharging-kampanja ulottuu Ison-Britannian ulkopuolelle, ja vastaavia kannustimia on saatavilla monissa Euroopan maissa. Ilmaisten Supercharging-yksiköiden määrä vaihtelee maittain, joten tarjous soveltuu eri markkinoille. Seuraavassa on joitakin tärkeimpiä maita koskevia yksityiskohtia:

Espanja ja Ranska

Espanjassa ja Ranskassa asiakkaat ovat oikeutettuja 20 000 kilometrin (12 427 mailin) ilmaisiin Supercharging-hyvityksiin. Tämä muhkea summa voi alentaa huomattavasti uusien Tesla-kuljettajien omistuskustannuksia näissä maissa, mikä tekee siirtymisestä sähköautoon entistäkin houkuttelevampaa.

Belgia

Belgialaiset asiakkaat saavat 10 000 kilometrin (6 213 mailin) edestä ilmaisia Supercharging-hyvityksiä. Vaikka tämä on vähemmän kuin Espanjassa ja Ranskassa, se on kuitenkin merkittävä etu erityisesti henkilöille, jotka matkustavat usein pitkiä matkoja.

Norja ja Ruotsi

Norjassa ja Ruotsissa tarjoukseen sisältyy 5 000 kilometriä (3 107 mailia) ilmaista Supercharging-hyvitystä. Vaikka tämä on pienin summa käsitellyistä maista, se merkitsee silti huomattavia säästöjä uusille Tesla-asiakkaille ja kannustaa useampia henkilöitä harkitsemaan Teslan hankkimista seuraavaksi ajoneuvokseen.

Ehdot ja edellytykset

15 000 mailin ilmainen Supercharging-lisä on saatavilla vain niin kauan kuin tavaraa riittää. Tesla kehottaa asiakkaita tilaamaan ja vastaanottamaan toimituksen 30. kesäkuuta 2024 mennessä, jotta he voivat hyödyntää tämän tarjouksen. Jos toimitus viivästyy Teslan olosuhteista johtuen, ilmaiset kilometrit toimitetaan ensimmäisenä käytettävissä olevana toimituspäivänä. Ilmaiset Supercharging-mailit eivät kuitenkaan ole siirrettävissä.

Aiemmat tarjoukset

Tesla on tarjonnut tänä vuonna useita kertoja ilmaisia Supercharging-krediittejä myynnin edistämiseksi. Maaliskuussa Tesla tarjosi 8 000 kilometriä (5 000 mailia), kun kuluttajat vaihtoivat ajoneuvon. Myöhemmin tarjous kaksinkertaistettiin 10 000 kilometriin Yhdysvalloissa, mutta ei Kanadassa.

Lisätietoa

Ilmaisten lataushyvitysten määrä vaihtelee maittain, mikä johtuu todennäköisesti infrastruktuurin ja markkinaolosuhteiden eroista. Esimerkiksi maat, joissa on laajemmat Supercharger-verkostot, saattavat antaa vähemmän ilmaiskilometrejä ja keskittyä latausasemien helppouteen ja saavutettavuuteen kuluttajien houkuttelemiseksi. Sitä vastoin runsaampi tarjous voi olla vahvempi motivaattori markkinoilla, joilla sähköautojen käyttöönotto on vielä kasvussa.

Vaikutus ostajiin

Nämä ilmaiset Supercharging-kilometrit voivat johtaa merkittäviin säästöihin uusille Tesla-asiakkaille. Maksuttomasta superlatauksesta hyötyvät monet kuljettajat, erityisesti ne, jotka tekevät pitkiä työmatkoja tai tekevät usein automatkoja. Tämä alentaa huomattavasti Teslan omistamisen kokonaiskustannuksia, mikä tekee siitä houkuttelevamman vaihtoehdon kuin perinteisistä bensiinikäyttöisistä autoista tai muista sähköautovalmistajista, jotka eivät tarjoa tällaisia kannustimia.

Teslan uusin kampanja on houkutteleva tarjous potentiaalisille kuluttajille Euroopassa. Tesla edistää myyntiä ja lisää sähköauton omistamisen houkuttelevuutta tarjoamalla ilmaisia Supercharging-hyvityksiä.

Vastaa