Social Media
Light
Dark

Tesla Tequila: Uusi Mezcal-herkku

Tesla Tequila: A New Mezcal Delight

Tesla on juuri esitellyt toisen tequila-tarjontansa. Tällä kertaa se on mezcal, joka maksaa 450 dollaria heidän verkkosivuillaan ja tulee salaman pultin muotoisessa astiassa. Uusi Tesla Tequila saapui kolme ja puoli vuotta sen jälkeen, kun yritys alun perin julkaisi juomansa. Se, mikä alkoi aprillipilana vuonna 2018, on muuttunut todellisuudeksi. Tesla-fanit ovat odottaneet julkaisua innokkaasti, eikä yritys ole pettänyt.

Ainutlaatuinen makuprofiili

Tesla kuvailee uusinta tequilaansa “savuiseksi ja kukkaiseksi, jossa on pehmeä jälkimaku” Tämä rajoitettu painos mezcalia kunnioittaa Oaxacan käsityönä valmistettua Tahona-jalostettua mezcalia. Alembic-tislaustekniikka sekoittaa Espadín- ja Bicuishe-agavesien maut. Tuloksena on herkkä mutta mausteinen mezcal, jossa on runsas sitruksen ja vihreän omenan tuoksu. Maku etenee lempeisiin yrttisiin aromeihin, joissa on viipyvä savuisuus. Loppupuolella on tuberoosin, jasmiinin ja kamomillan vivahteita, ja lopputuloksena on tasapainoinen ja samettinen suutuntuma.

Näin yhtiö kertoo uudesta tequilatarjonnastaan:

“Savuinen ja kukkainen, pehmeä lopputulos. Rajoitetusti julkaistu Tesla Mezcal -tequilamme juhlistaa Oaxacan käsityöläismaista Tahona-metscalia, jossa on alembinen tislausprosessi yhdistämällä intuitiivisesti alkuperäisten Espadín- ja Bicuishe-agavesien erilaiset aromit. Tuloksena on yhtä herkkä kuin mausteinenkin mezcal, jossa on syvä sitrus- ja vihreäomenan tuoksu, joka väistyy pehmeiden yrttisten vivahteiden tieltä ja jossa on herkkä savuisuus, joka viipyy kielellä. Lopussa on tuberoosin, jasmiinin ja kamomillan sävyjä, jotka pehmenevät tasapainoiseksi, samettiseksi suutuntumaksi.”

Tesla mezcal: Eroaa edellisestä julkaisusta

Teslan uusi mezcal eroaa heidän edellisestä, lähes neljä vuotta sitten julkaistusta añejo-tequilastaan. Mezcalissa on savuisempi maku, joka ei ole yhtä suosittu kuin muut tequilamuodot, mutta se on ainutlaatuinen.

Maistiaiset

  • Kukkainen: Hienovarainen ja mausteinen, maatiaismainen aromi.
  • Sitrusta ja vihreää omenaa: Limen ja vihreän omenan vivahteita.
  • Savuinen: Seuraa savuisia sävyjä.
  • Yrttinen loppu: Pehmeä tuberoosi, jasmiini ja kamomilla.
  • Suutuntuma: Tasapainoinen, vahva, lopussa kevyitä katkeroita vivahteita.

Monien Tesla-fanien mielestä viehätys ei ehkä ole pelkästään maku. Erottuva salamanmuotoinen pullo tekee siitä täydellisen keräilyesineen, joka osoittaa heidän uskollisuuttaan Teslalle ja sen toimitusjohtajalle Elon Muskille.

Valmistus ja saatavuus

Yritys ei itse valmista Teslan uutta mezcalia. Sen sijaan Nosotros Tequila & Mezcal hoitaa sen, kun taas Speakeasy Co. täyttää tilaukset. Tequilaa voi ostaa useissa osavaltioissa eri puolilla Yhdysvaltoja, kuten Kaliforniassa, New Yorkissa ja Texasissa.

Teslan uudessa tequilassa on rikas ja erikoinen makuprofiili, joka vetoaa sekä mezcalin tuntijoihin että Tesla-faneihin. Tämä mezcal ilmentää Teslan kekseliästä henkeä, olipa kyseessä sitten maun vuoksi nautittu tai keräilyesineenä säilytetty tequila.

Vastaa