Social Media
Light
Dark

Tesla Premium Connectivity

Tesla Premium Connectivity

Teslan Premium Connectivity -paketin avulla käyttäjät voivat käyttää lisäpalveluja 9,99 dollarin kuukausimaksua vastaan. Se tarjoaa erilaisia infotainment-ominaisuuksia, kuten navigoinnin, musiikin suoratoiston ja älypuhelinintegraation Android Auton ja Apple CarPlayn avulla.

Kaksi liitettävyyspakettia

Tesla tarjoaa käyttäjille kaksi erilaista liitettävyyspakettia: Standard ja Premium. Nämä paketit tarjoavat eritasoisia käyttömahdollisuuksia Tesla-ajoneuvojen infotainment- ja liitettävyysominaisuuksiin.

Vakioyhteydet

Vuoteen 2022 asti Tesla tarjosi rajoittamattoman pääsyn Standard Connectivity -palveluun kaikkien uusien ajoneuvojen ostojen yhteydessä. Heinäkuun 20. päivästä 2022 alkaen Tesla kuitenkin rajoitti Standard Connectivity -palvelun käyttöä kahdeksan vuoden ajaksi tämän päivämäärän jälkeen tehdyissä ostoissa. Standard Connectivity tarjoaa perusyhteysominaisuuksia ilman lisäkustannuksia, kuten ohjelmiston päivitykset ilman ilmatilaa ja ajoneuvon etävalvonta. Tämä paketti voi sopia Teslan omistajille, jotka käyttävät ajoneuvojaan pääasiassa työmatkoihin tai perusnavigointiin.

Premium Connectivity

Tesla Premium Connectivity on saatavilla 9,99 dollarin kuukausimaksulla tai 99,9 dollarin vuosimaksulla (ilman veroja). Kaikkiin uusiin Tesla-tilauksiin sisältyy Premium Connectivity -kokeilujakso, jonka avulla käyttäjät voivat tutustua kaikkiin ominaisuuksiin. Premium Connectivity sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten navigoinnin, jossa on live-liikenteen visualisointi, aistitilanäkymä, live-kamera, satelliittinäkymäkartat, videon suoratoisto, karaoke, musiikin suoratoisto ja internetselain. Käyttäjät, jotka valitsevat Premium Connectivityn, voivat nauttia parannetuista infotainment-kokemuksista, mikä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka haluavat upeamman ajokokemuksen.

Tesla Premium Connectivityn tilaaminen

Käyttäjät voivat tilata Premium Connectivityn auton kosketusnäytön tai Teslan mobiilisovelluksen kautta. Kosketusnäytön tilausta varten kuljettajat siirtyvät kohtaan “Controls”, sitten “Upgrades” ja valitsevat “Swipe to Purchase” Premium-ominaisuuksien aktivoiminen edellyttää ohjelmistopäivitystä, joka voidaan tehdä vain auton ollessa paikallaan. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat tehdä tilauksen Tesla-sovelluksen kautta.

Kokeilujaksot

Tesla tarjoaa Premium Connectivity -palvelun kokeilujaksot vaihtelevasti ajoneuvomallista riippuen. Model S- ja Model X -mallit ovat oikeutettuja yhden vuoden kokeilujaksoon, kun taas Model 3 ja Model Y saavat 30 päivän kokeilujakson. Tammikuun 9. päivänä 2020 tai sen jälkeen ostetut käytetyt Teslat saavat myös 30 päivän kokeilujakson.

Elinikäinen Tesla Premium Connectivity

Lifetime Connectivity on ainutlaatuinen ominaisuus, joka on saatavilla Tesla-autoihin, jotka on tilattu 30. kesäkuuta 2018 tai sitä ennen, ja käytettyihin Tesloihin, jotka on ostettu suoraan Teslalta 8. tammikuuta 2020 tai sitä ennen. Premium Connectivity -ominaisuudet sisältyvät Lifetime Connectivity -ominaisuuteen ilman lisäkustannuksia ajoneuvon koko käyttöiän ajan.

Tesla tarjoaa Lifetime Connectivityn, joka vapauttaa tiettyjen Tesla-mallien käyttäjät kuukausimaksujen maksamisesta tai Premium Connectivityn tilaamisesta. Tämä ominaisuus on saatavilla Tesla-ajoneuvoihin, jotka on tilattu 30. kesäkuuta 2018 tai sitä ennen, mikä varmistaa, että Tesla-teknologian varhaiset omaksujat voivat jatkossakin nauttia keskeytymättömistä Premium Connectivity -palveluista. Lisäksi käytetyt Teslat, jotka on ostettu suoraan Teslalta 8. tammikuuta 2020 tai sitä ennen, saavat bonusominaisuutena Lifetime Connectivityn ajoneuvon valmistuspäivästä riippumatta. Tämä säännös korostaa Teslan sitoumusta tarjota asiakkailleen pitkäaikaista arvoa ja poikkeuksellista palvelua, palkita varhaisia omaksujia ja parantaa kaikkien Teslan käyttäjien yleistä omistuskokemusta.

Edut:

  • Käyttäjät, joilla on Lifetime Connectivity -palvelu, voivat nauttia kaikista Premium Connectivity -palvelun eduista, kuten kehittyneistä navigointiominaisuuksista, suoratoistopalveluista ja internetin selaamisesta, ilman lisäkustannuksia.
  • Tämä ominaisuus tuo lisäarvoa vanhempiin Tesla-malleihin, tekee niistä houkuttelevampia potentiaalisille ostajille ja varmistaa asiakastyytyväisyyden koko ajoneuvon käyttöiän ajan.

Peruutus

Käyttäjät voivat peruuttaa Premium Connectivityn milloin tahansa Tesla-tilinsä kautta.
Jäljellä olevalta laskutusjaksolta ei saa hyvitystä. Premium-ominaisuudet pysyvät käytettävissä, kunnes jakso päättyy. Sen jälkeen autossa palataan takaisin Standard Connectivityyn.

Teslan Premium Connectivity tarjoaa parannettuja infotainment-ominaisuuksia kuukausimaksua vastaan. Tesla-omistajien on tärkeää ymmärtää tilausvaihtoehdot, kokeilujaksot ja peruutusehdot, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja liitettävyystarpeistaan.

Vastaa