Social Media
Light
Dark

Tesla avaa ensimmäisen myymälänsä Qatarissa

Tesla Opens Its First Store in Qatar

Tesla on vahvistanut ensimmäisen myymälänsä avaamisen Qatarissa. Tämä on tärkeä edistysaskel Teslan sitoutumisessa nopeuttamaan siirtymistä kestävään energiaan. Momo Elmegrahi, Delivery Operations Supervisor, ilmoitti LinkedInissä ja korosti uuden myymälän merkitystä. Qatarin myymälässä esitellään Teslan huippuluokan ajoneuvoja, kuten Model S, Model 3, Model X ja Model Y.

Avajaiset ja mediatilaisuus

Yritys järjesti erityisen mediatapahtuman juhlistaakseen Teslan avaamista Qatarissa Msheireb Downtown Dohassa. Tapahtumaan sisältyi Tesla Model S:n, Model 3:n, Model X:n ja Model Y:n koeajoja, jolloin osallistujat pääsivät tutustumaan Tesla-autojen huipputeknologiaan ja suorituskykyyn. Vuonna 2020 Tesla pystytti Megapack-järjestelmän Qatar General Electricity and Water Corporationille Nuaijaan, Dohan eteläpuolelle. Hanke maksoi noin 2,7 miljoonaa dollaria, ja rakentaminen kesti noin vuoden 1 MW/4 MWh:n projektin osalta.

Sijainti ja tunnit

Uusi Tesla Pop-Up -myymälä sijaitsee Dohan Festival City (DFC) -ostoskeskuksessa. Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa kello 10-22, ja torstaina, perjantaina ja lauantaina on pidennetyt aukioloajat. Myymälä sijaitsee luksusalueella kauppakeskuksen pohjakerroksessa. Asiakkaat voivat vierailla tässä tilassa tutustumassa ja koeajamassa Tesla-autoja ja oppimassa lisää niiden kehittyneestä teknologiasta ja yksinkertaisista latausmahdollisuuksista.

Huoltokeskuksen ja Supercharger-verkoston laajentaminen

Tesla aikoo perustaa pysyvän toimipisteen Doha Festival Cityyn tulevina kuukausina. Sitä tukee palvelukeskus, jolla varmistetaan, että Teslan omistajat saavat nopeaa ja saumatonta palvelua. Tesla-huoltoteknikot saavat kattavan koulutuksen tarjotakseen laadukasta huoltoa ja tukea.

Tesla rakentaa myös Supercharger-verkostoaan Qatarissa. Ensimmäinen Supercharger-asema Doha Festival Cityssä avataan tässä kuussa. Lisää superlatausasemia asennetaan myöhemmin tänä vuonna, mikä tarjoaa kattavan kattavuuden sähköautojen nopeaan lataamiseen koko maassa.

Valikoima jokaiseen elämäntyyliin

Tesla tarjoaa Qatarissa neljä ajoneuvoa, joista jokainen on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden eri mieltymyksiin:

Model 3 – arjen sedan

Model 3 on erinomainen jokapäiväinen autoilija, joka ylpeilee viiden tähden turvallisuusluokituksilla ja ketterällä käsiteltävyydellä. Sen lähtöhinta on 168 490 QR, ja sen toimintasäde on jopa 678 kilometriä (WLTP-arvio). Päivitetty Model 3 tarjoaa enemmän hienostuneisuutta ja mukavuutta säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäkönsä.

Model Y – keskikokoinen katumaasturi

Suuren matkustamon ja pitkän toimintasäteen ansiosta Model Y on valmis kaikkeen. Sen hinta on 188 490 QR, ja sen toimintasäde on jopa 565 kilometriä (WLTP-arvio). Performance-malli kiihtyy 0-100 km/h 3,7 sekunnissa, ja se sisältää erityisen Track Mode -ajotilan, joka parantaa ajonhallintaa.

Model S – Premium Sedan

Model S:ssä yhdistyvät vahva suorituskyky ja erinomainen mukavuus. Se maksaa 318 490 QR ja sen toimintasäde on jopa 723 km (WLTP Est.). Model S Plaid kiihtyy 0-100 km/h 2,1 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 322 km/h 1020 hevosvoimalla.

Model X – Premium SUV

Model X:ssä on seitsemän istumapaikkaa, ja siinä on haukansiipiovet nopeaa sisäänpääsyä varten. Sen hinta on alkaen 338 490 QR, ja sen toimintasäde on jopa 625 kilometriä (WLTP-arvio). Model X Plaid kiihtyy 0-100 km/h 2,6 sekunnissa ja tuottaa 1020 hevosvoimaa.

Asiakaskokemus

Muiden Teslan näyttelytilojen tapaan Dohan toimipiste tarjoaa käytännön kokemuksen. Asiakkaat voivat tarkastaa ja ostaa ajoneuvoja henkilökohtaisesti ja varata esittelyajoja. Tesla aikoo avata Dohassa kaksi Supercharger-asemaa tänä vuonna. Myymälän avaaminen tulee Teslan ensimmäisen ajoneuvon jälkeen.

Teslan saapuminen Qatariin on valtava askel kohti uusiutuvaa energiaa. Monipuolisen tuotevalikoiman ja kehittyvän infrastruktuurin ansiosta Teslalla on edellytykset muuttaa alueen sähköautomarkkinoita. Vieraile uudessa Tesla-myymälässä Doha Festival Cityssä ja tutustu autoilun tulevaisuuteen.

Vastaa