Social Media
Light
Dark

Tesla tarjoaa erikoisalennuksen tehostetun Autopilotin omistajille

Tesla Offers Special Discount for Enhanced Autopilot Owners

Tesla tarjoaa alennusta EAP:n (Enhanced Autopilot) omistajille Kanadassa ja Yhdysvalloissa, jotka vaihtavat uuteen autoon ja EAP:n täyteen itseohjautuvuuteen (FSD). Yritys otti yhteyttä EAP:n omistajiin tästä tarjouksesta ja korosti, että minkä tahansa uuden Teslan oston yhteydessä, lukuun ottamatta Cybertruckia, omistajat voivat säästää 1350 dollaria Kanadassa ja 1000 dollaria Yhdysvalloissa päivittämällä EAP:stä FSD:hen.

Päivityskustannukset ja toimitusajat

Päivitys EAP:stä FSD:hen maksaa nyt 2 750 dollaria Kanadassa ja 2 000 dollaria Yhdysvalloissa. Alennuksen ansiosta päivitys maksaa Kanadassa 1 400 C$ ja Yhdysvalloissa 1 000 USD, eli noin puolet vähemmän.

Alennuksen saamiseksi omistajien on otettava uusi Tesla haltuunsa 30. syyskuuta 2024 mennessä. Lisäksi omistajat saavat kolme kuukautta ilmaista superlatausta, jos toimitus tapahtuu ennen 15. elokuuta 2024.

EAP vs. FSD

Parannettuihin Autopilot-ominaisuuksiin kuuluvat Navigate on Autopilot, Auto Lane Change, Autopark, Summon ja Smart Summon. FSD tarjoaa kaikki nämä toiminnot: liikennevalojen ja pysäytysmerkkien valvonta sekä automaattinen ohjaus kaupunkikaduilla.
On tärkeää, että et päivitä EAP:stä FSD:hen heti mobiilisovelluksessa. Tarjous on voimassa vain, jos päivitys ostetaan alkuperäiseen ajoneuvoosi 24. kesäkuuta 2024 alkaen.

Tesla: Tesla: lisäkannustimet

Tesla tarjoaa myös ilmaisia FSD-siirtoja, superlatausta, ilmaisia maali-, sisustusväri- ja istuinvaihtoehtoja Model 3 Performanceen ja Model X AWD:hen. Yhdysvalloissa on saatavilla alhainen 1,99 prosentin korko uusille Model Y -ostoksille.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Tesla aikoo ottaa FSD Supervised -järjestelmän käyttöön muissa maissa, alkaen Kiinasta. He haluavat myös esitellä Robotaxi-alustan; tapahtumaa on kuitenkin lykätty. Tesla poisti Enhanced Autopilot -vaihtoehdon Yhdysvaltain tilauskonfiguraattorista huhtikuussa. He myös laskivat FSD Supervisedin hintaa 8 000 dollariin kertaostoksena tai 99 dollariin kuukaudessa. Tämän kampanjan myötä EAP:n omistajat voivat päivittää ilmaiseksi.

Tämä kampanja tarjoaa EAP-omistajille loistavan tilaisuuden parantaa ajokokemustaan päivittämällä täyteen itseohjautuvuuteen. Tesla jatkaa edistymistä tarjoamalla kuluttajilleen tärkeitä parannuksia, kuten huomattavia alennuksia, ilmaista Superchargingia ja muita houkuttelevia kannustimia. Kun Tesla valmistautuu tuleviin läpimurtoihin ja kansainväliseen laajentumiseen, tämä tarjous osoittaa sen omistautumisen innovaatiolle ja asiakkaiden tyytyväisyydelle.

Vastaa