Social Media
Light
Dark

Tesla tarjoaa uusia korkotarjouksia Ruotsissa ja Ranskassa

Tesla offers new interest rate promotions in Sweden and France

Tesla ravistelee sähköautoteollisuutta Ruotsissa ja Ranskassa jännittävillä uusilla korkovähennyksillä, jotka tekevät ajoneuvoista edullisempia. Nämä kampanjat osoittavat Teslan sitoutumista siihen, että kestävästä liikenteestä tehdään edullisempaa yhä useammille kuluttajille. Yhtiön strateginen keskittyminen Euroopan markkinoille, erityisesti Ruotsiin ja Ranskaan, osoittaa Teslan sitoutumista läsnäolonsa kasvattamiseen ja johtoasemansa vahvistamiseen maailmanlaajuisella autoalalla.

Model Y:n ja Model 3:n korko

Ruotsissa ja Ranskassa Tesla tarjoaa 0,0 prosentin koron Model Y:lle. Tämä kampanja koskee vain ensimmäistä ostajalle osoitettua ajoneuvoa, joka on toimitettava syyskuun loppuun mennessä. Tämä korko koskee 24 ja 48 kuukauden laina-aikoja. Model Y:ssä on erilaisia vaihtoehtoja, kuten takaveto (RWD), pitkän toimintasäteen neliveto (AWD) ja Performance AWD. Tesla tarjoaa nyt Model 3:lle 1,99 prosentin rahoituskorkoa. Tämä korko on saatavilla sekä RWD- että Long Range AWD -malleille. Kuten Model Y -kampanja, tämä tarjous on rajoitettu ensimmäiseen luovutettuun autoon, ja se on toimitettava ennen 30. syyskuuta 2024.

Ruotsin ja Ranskan markkinoiden erityispiirteet

Ruotsissa Model Y:n suosio on kasvanut ja ylittänyt käytettyjen autojen suosion. Alennettu lainakorko tekee Model Y:stä edullisemman kuin monet käytetyt ajoneuvot, myös kolme vuotta vanhat Teslat. Model Y RWD:n perusmalli alkaa 554 170 Tanskan kruunusta, mikä tekee siitä edullisen valinnan ruotsalaisille kuluttajille. Tesla Model Y on maaliskuussa 2024 eniten rekisteröity ajoneuvo Ruotsissa. Se säilytti johtoasemansa koko ensimmäisen vuosipuoliskon ajan. Kilpailukykyinen hinnoittelu ja houkuttelevat rahoitusvaihtoehdot ovat vaikuttaneet sen menestykseen.

Ranskassa Model Y:n hinta on 36 990 euroa. Model Y:n 2-paikkaisessa versiossa on myös 0,0 prosentin rahoituskorko. Kampanjan tarkoituksena on lisätä myyntiä alentamalla uusien ostajien omistuksen kokonaiskustannuksia.

Edullisuus verrattuna muihin ajoneuvoihin

Korotetut rahoituskorot ovat alentaneet Tesla-autojen hintaa huomattavasti. Esimerkiksi Ruotsissa uuden Tesla Model Y: n kuukausimaksut ovat ehkä puolet pienemmät kuin uuden Volvo XC60:n. Tämä edullisuus rohkaisee yhä useampia valitsemaan Teslan perinteisten bensiinikäyttöisten ajoneuvojen sijaan.

Tulevan Model Y:n muotoilu

Tesla työstää Model Y:lle myös uutta muotoilua, jonka koodinimi on “Model Y Juniper” Tämä uudistettu malli debytoi todennäköisesti Kiinassa ensi vuonna. Uudistettu muotoilu saattaa lisätä Model Y:n vetovoimaa Euroopan ja kansainvälisillä markkinoilla.

Model Y:n etu- ja takaosa on suunniteltu täysin uudelleen, mahdollisesti myös täysleveät valopalkit. Se saa myös uudet pyörämallit ja päivitetyt värivaihtoehdot. Sisätiloissa Tesla aikoo poistaa ohjauspyörän takana olevat varret, parantaa keskitettyä infotainment-näyttöä, päivittää verhoilumateriaalien laatua ja parantaa rakentamisen yleistä laatua.

Teslan uudet rahoitusalennukset Ruotsissa ja Ranskassa tekevät sähköauton omistamisesta entistä helpommin saavutettavaa. Edullisen hinnoittelun ja Model Y:n suosion ansiosta Tesla säilyttää johtoasemansa Euroopan markkinoilla. Näistä tarjouksista kiinnostuneiden ostajien kannattaa toimia pian, sillä tarjoukset ovat voimassa vain väliaikaisesti.

Vastaa