Social Media
Light
Dark

Teslan uusi ääniavustaja

Tesla New Voice Assistant

Tesla valmistautuu läpimurtopäivitykseen, joka saattaa muuttaa sen asiakkaiden ajokokemuksen. Viimeisimmässä ohjelmistopäivityksessä Tesla-harrastajat löysivät jännittäviä vihjeitä tulevasta ominaisuudesta: Teslan itse rakentamasta ääniavustajasta. Tämä paljastus on herättänyt innostusta yhteisössä, sillä Elon Musk on jo vihjannut tällaisesta kehityksestä.

Vihjeitä Elon Muskin aiemmista lausunnoista

Elon Muskin halu sisällyttää ääniavustaja Tesla-autoihin ei ole uusi. Musk mainitsi mahdollisuudesta käyttää tekoälyliiketoimintaansa xAI:ta tarjotakseen kehittyneen chatbot-kokemuksen Tesla-autoihin. Vaikka yksityiskohdat ovat niukkoja, koodinpätkät viittaavat siihen, että Teslan ääniavustaja aktivoituu herätyssanalla, joka muistuttaa “Hey Siri” tai “Hey Google” Se tarkoittaa, että auto kuuntelee aina ja on valmis vastaamaan komentoihin.

Amazon Musicin rooli ja Teslan ajokokemuksen parantaminen

Tesla ei ainoastaan tarjoa uudenlaista mukavuutta integroimalla natiivin ääniavustajan, vaan se myös muuttaa perusteellisesti sitä, miten kuljettajat ovat vuorovaikutuksessa ajoneuvojensa kanssa. Äänikomennot mahdollistavat sellaisten toimintojen suorittamisen, jotka aiemmin edellyttivät manuaalista syöttöä, kädet vapaana, mikä johtaa luonnollisempaan ja turvallisempaan ajokokemukseen.

Lisäksi Amazon Musicin toistotuki parantaa ajokokemusta. Laajan musiikki-, podcast- ja äänikirjavalikoiman ansiosta Tesla-kuljettajat voivat muokata matkojaan yksilöllisemmiksi kuin koskaan ennen ja muuttaa tavalliset työmatkat viihdyttäviksi kokemuksiksi.

Tesla-hakkeri greentheonly huomasi uuden ominaisuuden tuoreessa X-postauksessa, joka paljastaa, kuinka paljon muutoksia on tulossa ajoneuvoihin koko yhtiön portfoliossa.

Muuta (kuin julkaisutiedotteet) tavaraa 2024.14.3:sta

– Amazonin musiikin toistotuki – alku sille, mikä näyttää “Teslan ääniavustajalta”, joka aktivoituisi herätyssoitolla? (Aka auto kuuntelee sitä aina), kertojana Microsoftin “Jenny Neutral” -ääni.

– green (@greentheonly) 1. toukokuuta 2024

Tesla kehittää kahta uutta pyörämallia, “Wishbone”, saatavana 19″ ja 20″ koossa.

– toinen akkutyyppi, joka vaikuttaa painoon (muistatko miten LiFePo-akut ovat painavampia, mutta eivät lisää kapasiteettia? nyt on toinen, joka vaikuttaa painoon eri määrin)

– Wishbone-pyörät 19 ja 20″ Model 3:n päivitykseen pic.twitter.com/NxZ94LNADm

– green (@greentheonly) May 1, 2024

Vaikka näiden toiminnallisuuksien tarkka julkaisupäivä ei ole tiedossa, Tesla-brändätyn ääniavustajan mahdollisuus edustaa merkittävää edistysaskelta auton sisäisen teknologian kehityksessä. Teslan vankkumattoman sitoutumisen innovointiin ansiosta asiakkaat voivat odottaa tulevaisuutta, jossa heidän autonsa ennakoivat kaikki pyynnöt pelkällä äänellä. Pysykää kuulolla, kun autoalan teknologian rajoja punnitaan edelleen.

Vastaa