Social Media
Light
Dark

Tesla esittelee uuden Lunar Silver -maalipinnan

Tesla Introduces New Lunar Silver Paint Finish

Tesla on hiljaa julkistanut Lunar Silver -värin, joka on upea uusi maalipinta Model S:lle ja Model X:lle. Tämä hieno värivalinta herättää innostusta Teslan kannattajien keskuudessa. Teslan verkkokonfiguraattorin mukaan Lunar Silver maksaa Yhdysvalloissa 2 500 dollaria ja Kanadassa 3 330 CA dollaria. Tämä on sama hinta kuin Ultra Red -vaihtoehdossa, mikä tarjoaa ostajille premium-vaihtoehdon.

Ensimmäinen ilmoitus

Sawyer Merritt huomasi tämän uuden vaihtoehdon ensimmäisenä X:ssä (entinen Twitter). Lunar Silver on kuvattu“puhtaaksi hopeaksi, jossa on korostunut metallinhohto ja hienovarainen sininen sävy“, ja se on tuore lisäys Teslan väripalettiin. Se korvaa lopetetun Quicksilverin, jossa oli“dynaaminen, nestemäisen metallin vaikutus

Ainutlaatuiset ominaisuudet ja parannettu visuaalisuus

Teslan kuvauksessa Lunar Silveristä korostetaan sen ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  • Voimakas metallinhohto: Maalilla on futuristinen ja huipputekninen ilme.
  • Hienovarainen sininen sävy: Tämä lisää syvyyttä ja muuttuu hieman valaistuksen mukaan.
  • Tekninen ja dynaaminen tunnelma: Uudet pigmentit korostavat auton tyylikästä muotoilua joka kulmasta auringon alla.

Vaaleammat, kirkkaammat korostukset – syvemmät, tummemmat varjot. Lunar Silver on puhdas hopeanväri, jossa on korostunut metallinhohto ja hienovarainen sininen sävy. Uusia pigmenttejä hyödyntämällä tällä maalilla saavutetaan tekninen ja dynaaminen tunnelma, joka korostaa Model S:n ja Model X:n muotoa mistä tahansa kulmasta auringon alla.

Värivaihtoehtojen laajentaminen

Lunar-hopea on visuaalisesti häikäisevä. Siinä on vaaleampia, kirkkaampia korostuksia ja syvempiä, tummia varjoja. Tämä kontrasti korostaa Model S:n ja Model X:n muotoa ja saa ne erottumaan tiellä. Model Y, Model S, Model X ja Cybertruck voivat nyt olla hopeanvärisiä Lunar Silver -värillä. Yllättäen auto 3 on tällä hetkellä ainoa Tesla-auto, jolle ei ole tarjolla hopea-värivaihtoehtoa. Viimeinen hopeinen vaihtoehto Model 3:een oli Silver Metallic, joka poistui vuoden 2018 lopulla.

Teslan uusi Lunar Silver -maalipinta antaa Model S:lle ja Model X:lle tyylikkään ja modernin ilmeen. Tämän uuden värivaihtoehdon, jonka hinta on 2 500 dollaria Yhdysvalloissa ja 3 330 CA dollaria Kanadassa, odotetaan vetoavan ostajiin, jotka etsivät ainutlaatuista ja tyylikästä viimeistelyä. Lunar Silver on näkyvän metallisen ulkonäkönsä ja hennon sinisen sävynsä ansiosta tervetullut lisäys Teslan väripalettiin.

Vastaa