Social Media
Light
Dark

Tesla: Model Y RWD:n energiavahvistus ja Model 3 Long Range RWD:n uudelleenjulkaisu

Tesla Launches 'Energy Boost' for Model Y RWD and Relaunches Model 3 Long Range RWD

Tesla jatkaa innovointia sähköajoneuvojensa kiehtovilla parannuksilla. Uusi Energy Boost -ohjelmistopäivitys kasvattaa Model Y RWD -mallin omistajien toimintasädettä Yhdysvalloissa jopa 80 kilometrillä (50 maililla). Samaan aikaan Tesla on tuonut uudelleen markkinoille Model 3 Long Range Rear-Wheel-Drive -mallin, joka tarjoaa pidemmän toimintasäteen ja paremman suorituskyvyn kilpailukykyiseen hintaan. Tarkastellaan näitä parannuksia ja sitä, mitä ne merkitsevät Teslan kuljettajille.

Mikä on Energy Boost?

Energy Boost on ohjelmistopäivitys, joka pidentää Model Y:n takavetoisen (Rear-Wheel Drive, RWD) ajoväliä. Se tarjoaa jopa 80 kilometrin (50 mailin) lisäkantaman, mikä tekee pitkistä matkoista mukavampia ja minimoi latauspysähdysten määrän.

Energy Boost -päivitys maksaa 1 000 Yhdysvaltain dollaria. Omistajat voivat lisätä toimintasädettä 30 maililla (48 kilometrillä) tähän hintaan. Korkeamman tason lisävaruste on saatavana 1 600 Yhdysvaltain dollarin hintaan, jolloin toimintasäde kasvaa 50 mailia. Omistajan käytettävissä olevat vaihtoehdot määräytyvät ajoneuvoon asennetun akun tyypin mukaan.

Muskin ilmoitus

Elon Musk on ilmoittanut Energy Boost -päivityksen julkaisusta X:ssä (joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter). Huomattavaa on, että päivityksen todellinen hinta on alhaisempi kuin Muskin alkuperäinen arvio aiemmin tänä vuonna. Hän sanoi tuolloin, että se voi maksaa jopa 2 000 dollaria, joten nykyinen hinta on tervetullut yllätys monille omistajille.

Miten päivitys hankitaan

Model Y RWD -mallin omistajat voivat ostaa Energy Boost -päivityksen helposti Tesla-sovelluksen avulla. Kun päivitys on ostettu, se asennetaan OTA-ohjelmistopäivityksellä (over-the-air). Tämä sujuva päivitysprosessi tuo Model Y RWD:n toimintasäteen lähemmäs uuden lähtötason Model Y Long Range RWD:n toimintasäteen, jonka toimintasäde täydellä latauksella on 320 mailia (515 kilometriä).

Energy Boost -päivitys on saatavilla vain Model Y RWD:n omistajille Yhdysvalloissa. Valitettavasti kanadalaiset Model Y RWD -mallin omistajat eivät voi saada tätä päivitystä. Kanadassa myytävässä Model Y RWD -versiossa on erilainen akku (LFP), joka ei ole yhteensopiva Energy Boost -ohjelmiston kanssa.

Tesla Model 3 Long Range RWD -mallin uudelleenjulkaisu

Model Y:n Energy Boostin lisäksi Tesla on tuonut takaisin Model 3 Long Range Rear-Wheel-Drive-mallin. Tämä uudelleenjulkaisu lisää Teslan menestyksekkääseen sähkökäyttöisten sedanien valikoimaan taloudellisen ja suorituskykyisen vaihtoehdon.

Uudella Model 3 Long Range RWD -mallilla voi ajaa jopa 363 mailia (EPA-arvion mukaan) yhdellä latauksella. Tämä suuri toimintasäde tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon pitkän matkan ajoon. Model 3 Long Range RWD:n myyntihinta on 29 990 dollaria, mukaan lukien liittovaltion verohyvitys ja odotettavissa olevat kaasusäästöt.

Matkusta jopa 363 mailia (EPA-estimaatti) yhdellä latauksella ja nauti takavetoisen voimansiirron suorituskyvystä ja käsiteltävyydestä pidempään. Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive -malli on täällä, alkaen 29 990 dollarista* liittovaltion verohyvityksen ja arvioidun bensansäästön jälkeen.

Tesla: Tesla: Suorituskykypäivitykset

Tämä uusin versio Model 3 Long Range RWD -mallista lisää toimintasädettä noin 100 mailia aiempiin malleihin verrattuna ja parantaa samalla kiihdytysaikaa 0-100 km/h lähes täydellä sekunnilla. Tämä innovaatio luo dynaamisemman ajokokemuksen yhdistämällä tehokkuuden ja suorituskyvyn.

Model 3 Long Range RWD -malliin voidaan myöntää liittovaltion verohyvitys, jonka enimmäismäärä on 7 500 dollaria. Tämä kelpoisuus tarkoittaa, että ajoneuvossa käytetään Panasonicin kennoja, jotka edistävät sen pidempää toimintasädettä ja suorituskykyä.

Teslan viimeisimmät tarjoukset, mukaan lukien Model Y RWD:n Energy Boost ja Model 3 Long Range RWD:n uudelleen käyttöönotto, parantavat merkittävästi sen sähköajoneuvojen arvoa ja suorituskykyä. Nämä parannukset antavat kuluttajille enemmän vaihtoehtoja pidemmälle kantomatkalle ja paremmille ajo-ominaisuuksille, mikä lujittaa Teslan asemaa sähköajoneuvojen markkinajohtajana.

Vastaa