Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck: Shaquille O’Neal ostaa saman ajoneuvon kahdesti

Tesla Cybertruck: Shaquille O'Neal Buys the Same Vehicle Twice

Tesla Cybertruck on herättänyt kiinnostusta autofaneissa ympäri maailmaa, mukaan lukien NBA-legenda Shaquille O’Neal, joka ei voinut vastustaa hankkimasta kokoelmiinsa yhtä vaan kahta tällaista futuristista autoa. Shaq ei halunnut kuljettaa ensimmäistä Cybertruckiaan Las Vegasista Atlantaan. Sen sijaan hän päätti ostaa toisen. Shaq huomautti sosiaalisen median videolla, että hän kaipasi Cybertruckiaan, mutta ei halunnut nähdä vaivaa sen siirtämisestä. Niinpä hän tilasi toisen ja pyysi “mustaa mustalla” -kokoonpanoa.

Shaqin uuden Tesla Cybertruckin mukautetut ominaisuudet

Uusi Cybertruck ei ollut mikään tavallinen valmis malli. Shaqin uusin ajoneuvo on yksilöllinen. Ajoneuvo on päällystetty mustaksi, siinä on 26-tuumaiset vanteet ja punaiset alavalot. Siinä on myös leveät hiilikuituiset suojalevylaidat Unplugged Performancen Invincible-sarjasta. Tämä kokoonpano erottaa Shaqin Cybertruckin, jonka hän väittää olevan maan puhtain.

Shaqin ensimmäisen Cybertruckin tarina

Shaquille O’Nealilla on tunnetusti intohimo autoihin, erityisesti lava-autoihin. Kahden Cybertruckinsa lisäksi hänellä on Apocalypse-hirviöauto ja pahasti muokattu Ram 1500 TRX. Näiden autojen koko ja teho näyttävät sopivan Shaqin elämää suurempaan persoonallisuuteen. Hänen arviolta 2,5 miljoonan dollarin arvoinen autokokoelmansa sisältää erilaisia kustomoituja ja muunneltavia ajoneuvoja, jotka sopivat hänen 180-senttiseen vartaloonsa ja 22-kokoisiin jalkoihinsa.

Shaqin pyrkimys hankkia oma Cybertruck alkoi yllättäen. Kun NBA-tähti LeBron James oli haukkunut Effortless Motorsin, yritys otti yhteyttä Shaqiin. Heidän keskustelunsa aikana Shaq tarkkaili Cybertruckia ja kiinnostui siitä. Hän osti lopulta Cyberbeastin, Cybertruckin tehokkaimman muodon, jossa on 845 hevosvoimaa ja kolme moottoria.

Miksi Shaqin Tesla Cybertruckin osto on ainutlaatuinen

Kun Shaqin kaltainen henkilö ostaa saman auton kahdesti, se on muutakin kuin ylellisyyshyödyke. Se osoittaa aitoa kunnioitusta ajoneuvon suunnittelua ja suorituskykyä kohtaan. Shaqin päätös ostaa toinen Cybertruck sen sijaan, että hän olisi vain lähettänyt ensimmäisen, kertoo hänen elämäntyylistään ja mukavuudenhalustaan. Julkkis ei joka päivä valitse samaa ajoneuvoa kahteen kertaan, mikä tekee tästä ostoksesta merkittävän.

Shaquille O’Nealin kahden Tesla Cybertruckin hankinta osoittaa ajoneuvon vallankumouksellisen vetovoiman. Sen tehon, yksilöllisten valintojen ja futuristisen tyylin yhdistelmä on ihastuttanut sekä julkkiksia että autoharrastajia. Shaqin uusi Cybertruck, jossa on tyylikäs musta viimeistely ja valtavat pyörät, on esimerkki Cybertruckin jatkuvasta vetovoimasta. Shaqin päätös tuplata Cybertruckin arvo kertoo paljon sen merkityksestä henkilölle, joka olisi voinut valita minkä tahansa auton.

Vastaa