Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck Viimeaikaiset havainnot ja jännittävät kohtaamiset

Tesla Cybertruck Recent Sightings and Exciting Encounters

Tesla Cybertruck -prototyyppien mittoja ei ole voitu verrata muiden sähkökäyttöisten pickup-kuorma-autojen mittoihin, koska niitä on niin vähän. Tuoreen havainnon ansiosta pystyimme tarkkailemaan Cybertruckia Rivian R1T:n vieressä.

Vaikka ensimmäiset Cybertruck-toimitukset tapahtuvat vasta useiden viikkojen kuluttua, sähkökäyttöisen pickupin tarkat speksit ja mitat ovat vielä tuntemattomia. Koska ajoneuvoon on tehty useita tarkistuksia neljän edellisen vuoden aikana, suurin osa prototyypin esittelyn yhteydessä vuonna 2019 alun perin paljastuneista tiedoista ei todennäköisesti enää pidä paikkaansa.

Cybertruckin havaitseminen

Nämä havainnot seuraavat viimeaikaisten Cybertruck-havaintoja koskevien raporttien vyöryä, kun Tesla valmistautuu aloittamaan ensimmäiset toimitukset. Auto on herättänyt viime aikoina paljon huomiota ja luonut innostusta sähkökäyttöisten pickup-kuorma-autojen kapeilla markkinoilla.

Tesla Cybertruckin odotetut mitat

Tulevassa toimitustilaisuudessa ensi kuussa Teslan odotetaan paljastavan lisää yksityiskohtia Cybertruckista. Tesla vahvisti, että Cybertruck tulee olemaan “ensimmäinen alle 19 jalan lava-auto, jossa on neljä ovea ja yli kaksimetrinen sänky” Nämä tiedot antavat melko hyvän käsityksen kuorma-auton koosta ja mittasuhteista.

Vertailukuvassa kamerakulma saattaa saada Rivian R1T:n näyttämään suuremmalta, mutta se tarjoaa silti käyttökelpoisen näkökulman kokoeroon, erityisesti leveyteen. Rivianin mukaan R1T:n leveys on 2 007 mm (6,5 jalkaa). Pituuden osalta Rivian R1T on 5,51 m (217,1 tuumaa), kun taas Cybertruck on hieman alle 5,79 m (228 tuumaa) Teslan tuoreiden tietojen perusteella.

Tesla Cybertruck: Teslab: Kuorma-auton sänky

Kuorma-auton sängyn osalta Cybertruckissa on kuuden jalan sänky, kun taas R1T:ssä on 4,5 jalan sänky. Tämä kontrasti voi olla yllättävä, kun katsot kuvaa, mutta on tärkeää huomata, että Cybertruckin ainutlaatuinen muotoilu voi olla petollinen.

Reddit-käyttäjän jännittävä kohtaaminen

Redditin jäsen u/BladeBronson postasi pari kiehtovaa kuvaa, joissa näkyy kiehtova vastakkainasettelu. Hän oli pysäköinyt DeLorean DMC-12:nsa Teslan Cybertruckin viereen, mikä on hätkähdyttävä visuaalinen kontrasti. Postauksessa on kuusi lumoavaa kuvaa kahdesta ikonisesta ajoneuvosta. Etunäkymistä etukulmiin, sivuprofiileista takakuviin, jokainen kuva vangitsee näiden autolegendojen olemuksen.

Joissakin kuvissa korostuvat DeLoreanin kuuluisat “lokinsiipiovet”, jotka muistuttavat Teslan Model X:n Falcon Wing -ovia. Nyökkäys menneisyyteen ja välähdys tulevaisuudesta samassa kuvassa.

Kun Tesla valmistautuu odotetun pickup-auton ensimmäisiin toimituksiin, kaikki viimeiset yksityiskohdat paljastuvat muutaman viikon kuluttua. Tätä hetkeä monet ovat odottaneet innokkaasti, sillä Cybertruck herättää edelleen kohua sähköautojen maailmassa.

Vastaa