Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck Powershare -päivitys: Omistajat kohtaavat viivästyksiä

Tesla Cybertruck Powershare Update: Owners Face Delays

Tesla Cybertruck voi nyt syöttää sähköä taloihin sähkökatkojen aikana Teslan Powershare-ominaisuuden äskettäisen päivityksen ansiosta. Teknologian mukavuusväitteistä huolimatta joillakin omistajilla on ongelmia. Powershare-ominaisuuden avulla Tesla Cybertruck voi toimittaa sähköä kotiin tai muihin laitteisiin. Se on ensimmäinen Teslan ajoneuvo, joka tukee kaksisuuntaista latausta, mikä tarkoittaa, että se voi siirtää virtaa taloon, toiseen EV:hen tai mihin tahansa yhteensopivaan sähköjärjestelmään.

Tesla Cybertruck: A Game-Changer for Home Power

Cybertruckin kaksisuuntainen lataus on uusi ominaisuus. Se on välttämätön varajärjestelmä, koska se voi tarjota koteihin sähköä sähkökatkojen aikana. Kuorma-auton akku voi tuottaa Powershare-järjestelmän kautta jopa 11,5 kW:n tehon, joka voi syöttää sähköä taloon äänettömästi ja päästöttömästi jopa kolmen päivän ajan.

Vaikka Powershare on osa Cybertruck Foundation -sarjaa, monet omistajat kohtaavat ongelmia. Tesla on saanut fyysiset asennukset valmiiksi, mutta monissa tapauksissa tekniikka ei ole vieläkään toiminnassa. Paikallisten energiayhtiöiden osallistuminen on myös välttämätöntä, koska asennusta ei voida käynnistää ilman niiden hyväksyntää.

Teslan Powershare-järjestelmän käyttöönottosuunnitelma

Tesla on esittänyt aikataulun Powershare-järjestelmän käyttöönotolle eri kokoonpanoissa:

  • Viikon kuluessa Powershare on käytettävissä suurimmassa osassa Cybertruck-ajoneuvoja.
  • Vuoden loppuun mennessä kodeissa, joissa on varakytkinjärjestelmät ja aurinkopaneelit, on mahdollisuus käyttää sitä.
  • Vuoteen 2025 asti Powerwallin omistajat joutuvat odottamaan.

Jatkuvien ohjelmistopäivitysten ja paikallisten energialaitosten kanssa tehtävän koordinoinnin vuoksi käyttöönotto on tarpeen porrastetusti.

Teslalla on ollut tapana toimittaa laitteisto ennen ohjelmistoja. Esimerkiksi Cybertruckin täydet itseajo-ominaisuudet saatiin käyttöön vasta lähes vuosi kuorma-auton käyttöönoton jälkeen. Powershare näyttää noudattavan samanlaista strategiaa: laitteisto on valmiina, mutta ohjelmistoprotokollat ovat vasta tulossa.

Aurinkoenergia ja Powershare

Cybertruck ja muut sähköajoneuvot toimivat parhaiten, kun ne yhdistetään uusiutuviin energialähteisiin. Taloudellisin vaihtoehto on aurinkoenergia, ja Powershare parantaa Cybertruckin akkujen ja aurinkopaneelien synergiaa. Kun Teslan omistajat käyttävät kotona aurinkosähköä EV:nsä käyttövoimana, he voivat säästää mahdollisimman paljon rahaa.

Jos kotisi varavoimapiirissä on aurinkoenergiaa, Powershare otetaan käyttöön vuoden loppuun mennessä.

– Cybertruck (@cybertruck)

Teslan Powershare-teknologian avulla täydellinen energiaomavaraisuus voi olla mahdollista. Se takaa, että kotitalouksien sähköt pysyvät päällä sähkökatkon aikana, jolloin perinteisiä varageneraattoreita ei tarvita. Powershare pystyy myös lataamaan lisää sähköautoja ja sähkötyökaluja, mikä tekee Cybertruckista hyödyllisen sekä tavalliseen käyttöön että hätätilanteisiin.

Teslan Powershare-teknologian avulla täydellinen energiaomavaraisuus voi olla mahdollista. Se takaa, että kotitalouksien sähköt pysyvät päällä sähkökatkon aikana, jolloin perinteisiä varageneraattoreita ei tarvita. Powershare-järjestelmällä voidaan myös ladata muita sähköautoja ja sähkötyökaluja, mikä tekee Cybertruckista hyödyllisen sekä tavalliseen käyttöön että hätätilanteisiin.

Vastaa