Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck liittyy Dubain poliisin luksuspartiokalustoon

Tesla Cybertruck Joins Dubai Police's Luxury Patrol Fleet

Tesla Cybertruck on uusin lisäys Dubain poliisin luksuspartiokalustoon. Dubain poliisin tunnus näkyy rohkeasti Cybertruckin konepellissä, joka on kääritty laitoksen vihreään ja valkoiseen. Tämä ainutlaatuinen sähköajoneuvo (EV) liittyy turistipoliisin partioautokalustoon, mikä lisää kaupungin korkean teknologian lainvalvonnan läsnäoloa.

Uutinen tehtiin sosiaalisen median kautta, kun Dubain poliisi latasi kuvia Cybertruckista X:lle. Postaus herätti huomiota Tesla Cybertruckin tilillä ja toimitusjohtaja Elon Muskin toimesta. Musk vastasi pelkällä “Cool” -viestillä ja aurinkolasit-emojilla, ja Cybertruck-tilillä sanottiin: “Erittäin siistiä nähdä – kiitos luottamuksesta”

Tesla Cybertruck: Tesbert: Kansainväliset pyrkimykset

Tällä hetkellä Cybertruck on saatavilla vain Yhdysvalloissa. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on kuitenkin vihjannut mahdollisesta kansainvälisestä saatavuudesta. Hän vihjasi, että Tesla saattaa saada sertifioinnin Cybertruckin myyntiin uusilla markkinoilla jo ensi vuonna. Kyseessä on suuri laivastotilaus Arabia Taxi Dubailta, joka aikoo lisätä taksikalustoonsa yli 260 Tesla Model 3 -ajoneuvoa.

Sähköautojen kasvava trendi lainvalvonnassa

Cybertruckin lisääminen Dubain poliisin kalustoon on laajempi trendi. Poliisiviranomaiset ympäri maailmaa ottavat nopeasti käyttöön sähköajoneuvoja niiden kustannusetujen ja ympäristöhyötyjen vuoksi. Aiemmin tänä vuonna Unplugged Performance esitteli poliisikäyttöön tarkoitetun Cybertruckin. Tesla arvioi, että sen sähköautot voivat säästää poliisilaitoksille yli 4 000 dollaria laitekustannuksissa. Indianan osavaltion Bargersvillessä Teslan poliisiautot ovat säästäneet veronmaksajille vuosittain noin 80 000 dollaria pelkästään bensiinikuluissa.

Tesla Cybertruck: Julkinen näyttely Dubai Mallissa

Uuden partioajoneuvon kunniaksi Dubain poliisi kutsuu asukkaita ja turisteja tutustumaan Cybertruckiin läheltä. Näyttely on Dubai Mallin Dubai Ice Rink -jäähallin edessä 18.6.-21.6. kello 10.00-22.00. Kävijät voivat ottaa selfieitä erottuvan ajoneuvon kanssa, jossa on yksilöllinen rekisterinumero 5. Dubain kruununprinssi sheikki Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum ihasteli futuristista ajoneuvoa.

Matkailukokemuksen parantaminen

Matkailupoliisiosaston johtaja, prikaatikenraali Khalfan Obaid Al Jallaf korosti luksuspartioiden merkitystä matkailijoiden tukemisessa. Hän selitti, että nämä partiot auttavat turisteja ja vierailijoita tapahtumissa ja yhteisöllisissä hankkeissa antamalla tärkeää tietoa ja varmistamalla sujuvan kokemuksen. Kenraalimajuri Khalil Ibrahim Al Mansouri totesi lisäksi, että superautot lisäävät turvatoimia tärkeimmissä turistikohteissa, kuten Burj Khalifassa ja Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevardilla.


Dubain poliisin superautomallisto

Cybertruck liittyy upeaan luksuspartioautojen joukkoon, johon kuuluvat muun muassa Bugatti Veyron, Bentley Continental GT, Aston Martin One-77, Mercedes-AMG GT63 S, McLaren MP4-12C ja Lamborghini Urus Performante. Nämä huippusuorituskykyiset autot osoittavat Dubain poliisin sitoutumisen tyylikkyyden ja huipputeknologian yhdistämiseen.

Dubain poliisin pääesikunta on lisännyt Tesla Cybertruckin, modernin sähköauton, jossa on futuristinen muotoilu, turistipoliisin luksuspartiokalustoon.
– Dubain poliisiشرطة دبي (@DubaiPoliceHQ) 16. kesäkuuta 2024

Tesla Cybertruck on suunniteltu sekä kestäväksi että suorituskykyiseksi. Se on varustettu Tesla Armor Glass -lasilla, joka on tunnettu kestävyydestään ja iskunkestävyydestään, sekä kylmävalssatusta teräksestä valmistetulla rungolla, joka suojaa luoteja. Cybertruckin toimintasäde on 250-500 mailia, ja se kiihtyy nollasta 60 kilometriin tunnissa 2,9-6,5 sekunnissa, mikä tekee siitä sopivan ajoneuvon poliisikäyttöön.

Se, että Dubain poliisi on lisännyt Tesla Cybertruckin ylelliseen partioautokalustoonsa, on osoitus sen sitoutumisesta innovointiin ja huippuluokan lainvalvontaan. Cybertruckin lisääminen Dubain yksinoikeudelliseen ajoneuvovalikoimaan vahvistaa kaupungin imagoa johtavana teknologia- ja luksusautona.

Vastaa