Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck suuntaa Fukuokaan

Tesla Cybertruck Heads to Fukuoka

Tesla Cybertruck on matkalla Fukuokan prefektuuriin, Japaniin. Perjantaista 27. syyskuuta perjantaihin 4. lokakuuta 2024 asti paikalliset ja vierailijat saavat rajoitetun tilaisuuden nähdä tämän tulevaisuuden sähköauton läheltä. Cybertruck viipyy Fukuokassa vain viikon. Se tarkoittaa, että kaikkien, jotka haluavat tutustua autoon henkilökohtaisesti, tulisi sopia asiasta etukäteen. Teslan sähköinen pickup-kuorma-auto ilmestyy Japaniin harvoin, joten tämä rajoitettu vierailu on ainutlaatuinen tilaisuus.

Teslan markkinaosuus kamppailee Japanissa

Aiemmin tänä vuonna, helmikuussa 2024, Cybertruck teki neitsytesiintymisensä Tokiossa Kiinan-kiertueen jälkeen. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on myöntänyt, että yhtiön markkinaosuus Japanissa on odotettua pienempi. Muskin mukaan Teslan markkinaosuuden pitäisi olla verrattavissa ulkomaisten autonvalmistajien, kuten Mercedes-Benzin ja BMW:n, markkinaosuuteen. Matka Japaniin on osa pyrkimystä herättää kiinnostusta ja ehkä lisätä Teslan myyntiä siellä.

Miksi Fukuoka?

Kyushun saaren pääkaupunki Fukuoka tunnetaan muustakin kuin vain kukoistavasta taloudestaan. Prefektuuri tunnetaan posliinistaan, johon kuuluvat Arita, Imari, Satsuma ja Karatsu. Fukuokassa ja sitä ympäröivissä kaupungeissa, kuten Kitakyushussa, Nagasakissa ja Oitassa, on autoteollisuutta, puolijohdeteollisuutta ja metallinjalostusteollisuutta. Cybertruckin tulo tälle alueelle saattaa houkutella näiden teollisuudenalojen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita Teslan teknologiasta ja muotoilusta.

Älä missaa Tesla Cybertruckin esittelyä Fukuokassa

Futuristisen muotoilunsa ja huipputeknologiansa ansiosta Tesla Cybertruck herättää varmasti huomiota Fukuokassa. Olitpa sitten Teslan kannattaja, autoharrastaja tai uusimmasta sähköautoteknologiasta kiinnostunut, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Cybertruck Japanissa.

Suunnittele, sillä Cybertruckin oleskelu Fukuokassa on lyhyt, eikä tilaisuus nähdä se henkilökohtaisesti välttämättä palaa pian.

Vastaa