Social Media
Light
Dark

Starlink Mini lanseerataan Ranskassa

Starlink Mini Launch in France

Starlink on muuttanut maailmanlaajuisen internet-yhteyden. Sen vallankumouksellisen satelliittiteknologian ansiosta syrjäisillä paikoilla asuvat ihmiset voivat nyt käyttää internetiä. Starlink Mini -antenni, joka on uusin lisä heidän mallistoonsa, on hiljattain julkaistu Ranskassa. Starlink Mini -antenni tuli saataville Ranskassa 25. heinäkuuta. Tämä seuraa sen julkaisua Yhdysvalloissa kuukausi sitten. Se tarjoaa pienen ja kannettavan internet-yhteyden. Lautasen mukana toimitetaan Starlink Roam -liittymä, jonka avulla voit pitää yhteyttä käytännössä missä tahansa.

Hinnoittelu ja tilauksen tiedot

Mini-lautasantenni maksaa Ranskassa 399 euroa. Tämä hinnoittelu ei sisällä yhteysliittymää. Käyttäjät voivat saada 50 Gt:n palvelusopimuksen 40 eurolla kuukaudessa. Hinta on alhaisempi kuin Yhdysvalloissa, jossa Mini-lautasantennisarja maksaa 599 dollaria. Hintaero kuvastaa SpaceX:n pyrkimystä tehdä internet-yhteydestä halvempi maailmanlaajuisesti.

“Tavoitteenamme on alentaa Starlinkin hintaa erityisesti niille ihmisille eri puolilla maailmaa, joilla yhteydet ovat olleet mahdottomia maksaa tai niitä ei ole ollut lainkaan saatavilla. Mutta alueilla, joilla käyttö on vilkasta ja joilla Starlink Mini aiheuttaa lisäkysyntää satelliittiverkolle, tarjoamme rajoitetun määrän Starlink Mini -paketteja aluksi 599 dollarin hintaan.” (SpaceX)

Starlink: Starlink: Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Koko ja paino

Starlink Mini -antennin on tarkoitus olla kompakti ja kevyt, joten se on hyvin kannettava. Sen mitat ovat 11,75 x 10,2 x 1,45 tuumaa (298,5 x 259 x 38,5 mm), ja se painaa vain 1,1 kg. Kun mukana on 15 metrin (49,2 jalkaa) DC-virtaliitäntä ja potkuteline, kokonaispaino nousee hieman 1,53 kiloon (3,37 paunaan). Lautasen pienen koon ja keveyden ansiosta sitä on helppo siirtää ja asentaa erilaisiin ympäristöihin, kuten ajoneuvoihin, asuntoautoihin, veneisiin ja reppuihin. Sen siirrettävyys tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon matkailijoille, retkeilijöille ja kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa internet-yhteyttä tien päällä.

Integroitu Wi-Fi-reititin

Starlink Mini -antenni sisältää integroidun Wi-Fi-reitittimen, joka yksinkertaistaa asennusta. Toisin kuin aiemmissa malleissa, jotka vaativat erillisen reitittimen, Mini sisältää tämän komponentin lautasantennissa. Tämä integrointi vähentää tarvittavien komponenttien määrää, mikä tekee järjestelmästä tehokkaamman ja käyttäjäystävällisemmän. Se tarkoittaa myös sitä, että kuluttajat voivat saada vakaamman internetyhteyden, ja heidän on hallittava vähemmän laitteita.

Virrankulutus ja kestävyys

Yksi Mini-lautasantennin erityisistä eduista on sen vähäinen virrankulutus. Se käyttää 20-40 wattia, mikä on huomattavasti vähemmän kuin tavallinen Starlink-antenni. Tämän tehokkuuden ansiosta käyttäjät voivat käyttää lautasantennia kannettavien virtapankkien avulla. Esimerkiksi 27 650 mAh:n akkupankki antaa lautasantennille virtaa kahdesta kolmeen tuntia. Mini-lautasantenni on IP67-luokiteltu. Tämä tarkoittaa, että se on pölytiivis ja kestää lyhytaikaisen upottamisen veteen. Se on luotettava vaihtoehto ulkokäyttöön erilaisissa sääolosuhteissa.

Starlink: Monipuolinen Internet-ratkaisu

Mini-lautasantenni on lisälaite Yhdysvaltojen kotitalouspaketteihin. Palvelu maksaa 30 dollaria lisää kuukaudessa normaalipakettiin verrattuna. Käyttäjät voivat saada enintään 50 Gt mobiilidataa, ja he voivat ostaa lisää. Muilla alueilla, kuten Kolumbiassa ja Panamassa, Mini-lautasantenni tarjoaa useita vaihtoehtoja ilman data- tai nopeusrajoituksia. Se tarjoaa luotettavan internetyhteyden niin lomailijoille kuin kaukana työskenteleville ammattilaisillekin. SpaceX aikoo lisätä sen saatavuutta ajan mittaan uusille markkinoille.

Starlink Mini -antennin laukaisu Ranskassa on merkittävä askel maailmanlaajuisen internetin saatavuuden parantamisessa. Sen edullinen hinta ja käytännölliset ominaisuudet avaavat uusia mahdollisuuksia yhteyksille. Olitpa sitten maaseutukylässä tai kaukaisella seikkailulla, Starlink Mini varmistaa, että pysyt yhteydessä.

Vastaa