Social Media
Light
Dark

Hilton-hotellit ja Tesla tuovat sähköautojen latauksen vieraiden ulottuville yhteistyössä

Hilton Hotels Partner with Tesla to Bring EV Charging to Guests

Tesla edistää edelleen latausasemien käyttöä keinona tukea sähköautojen omistajia. Tesla ja Hilton ovat yhdessä luoneet suurimman sähköautojen latausverkoston. Tässä jännittävässä kumppanuudessa asennetaan jopa 20 000 Teslan yleismaailmallista seinäliitäntää 2 000 Hilton-hotelliin eri puolilla Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Meksikoa.

Sähköautojen latausinfrastruktuuri saa merkittävän sysäyksen

Hilton Hotels aloittaa Tesla Universal Wall Connectors -liittimien asentamisen rakennuksiinsa vuoden 2024 alussa. Kussakin 2 000 hotellissa on vähintään kuusi tällaista laturia. Se tarkoittaa, että EV-omistajat voivat ladata ajoneuvojaan entistä useammin majoittuessaan Hilton-hotelleissa kätevästi.

Sähköautojen latauksen kasvava kysyntä Hilton-hotelleissa on yksi tämän sopimuksen taustalla vaikuttavista tekijöistä. EV-latauksen hakuvaihtoehto Hiltonin verkkosivustolla kasvoi merkittävästi vuonna 2023, jolloin se on toiseksi eniten varauksia tekevä hakukategoria. Hilton vastaa tähän kysyntään tekemällä latausvaihtoehdoista helpommin vieraidensa saatavilla olevia.

Teslan yleinen seinäliitin

Sähköautoyhteisö on ylistänyt Teslan hiljattain julkaisemaa Universal Wall Connectoria. Sillä voi ladata Teslan autojen lisäksi mitä tahansa Pohjois-Amerikassa valmistettua sähköautomallia. Tämä inklusiivisuus on merkittävä askel kohti sitä, että sähköajoneuvojen lataus on entistä helpommin kaikkien saatavilla.

Hilton-hotellit hyödyttävät matkustajia ja Tesla EV:n omistajia

EV-laturien asentaminen suosittuihin kohteisiin, kuten Hilton-hotelleihin, helpottaa EV-ajoneuvojen omistajien mahdollisuutta ladata ajoneuvojaan oleskelun aikana. Tämä tekee pitkistä matkoista miellyttävämpiä ja kestävämpiä, kun tarpeettomat kiertomatkat latauslaitoksiin jäävät pois.

Teslan latausinfrastruktuurista vastaava vanhempi johtaja Rebecca Tinucci totesi, että Hilton-kumppanuus edistää sähköautojen käyttöä.

“Tesla Chargingin keskeinen prioriteetti on asentaa edullinen ja kätevä vaihtovirtalataus kaikkialle, missä sähköautoja pysäköidään yli tunniksi tai kahdeksi. Jotta sähköautojen laajamittainen käyttöönotto voidaan varmistaa, alan yhteisen tavoitteemme on parannettava huomattavasti perinteistä bensiiniajoneuvojen omistajakokemusta, ei vain täytettävä sitä.

“Infrastruktuurin asentaminen suosittuihin kohteisiin, kuten Hilton-hotelleihin, antaa sähköautojen omistajille mahdollisuuden ladata autonsa siellä, minne he pysäköivät, mikä tarkoittaa, että matkan varrella ei ole tarpeettomia tankkauspysähdyksiä. Kiitämme Hiltonia sen johtoasemasta tällä alalla ja odotamme innolla, että voimme jatkaa tämän kriittisen ohjelman kehittämistä muiden alan johtajien kanssa”, Tinucci sanoi.

Hilton Hotels viitoittaa tietä kestävälle matkailulle

American Hotel and Lodging Associationin äskettäisen kyselyn mukaan vain noin 25 prosenttia hotelleista tarjoaa sähköautojen latausasemia. Kunnianhimoisen strategiansa avulla Hilton toivoo voivansa lisätä latausasemien määrää huomattavasti kaikissa kiinteistöissään.

Hilton and Tesla Partner to Bring EV Charging to Hilton Hotels

Hiltonin brändijohtaja Matt Schuyler selitti hotellijätin ja Teslan välistä kumppanuutta. Schuyler sanoi:

“Hiltonissa olemme sitoutuneet vastaamaan vieraidemme muuttuviin tarpeisiin, sillä he etsivät hotellikokemuksia, jotka täydentävät heidän päivittäisiä rutiinejaan ja tarjoavat samalla poikkeuksellista vieraanvaraisuutta.

“Tämän Teslan kanssa tehdyn laajennetun sopimuksen myötä muutamme Pohjois-Amerikan yleisten sähköautolatureiden maisemaa merkittävästi uskomattoman lyhyessä ajassa. Hiltonin palkittujen tuotemerkkien perheessä tämä sähköautolatureiden verkosto tarjoaa vieraillemme entistäkin enemmän arvoa, sillä ne voivat käyttää paljon kaivattua yön yli tapahtuvaa latausta useammassa paikassa.”

Vuoteen 2025 mennessä kaikissa Hiltonin hotelleissa pitäisi olla nämä Teslan yleismaailmalliset seinäliittimet. Hiltonin brändijohtaja Matt Schuyler uskoo, että tämä laajennus vastaa asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen ja että tulevina vuosina se on matkustajien ehdoton valinta.


Vastaa