Social Media
Light
Dark

Teslas gratis opladningskreditter i hele Europa

The Tesla Free Supercharging Credits Across Europe

Tesla har annonceret en spændende ny kampagne i mange europæiske lande. Denne kampagne giver nye bilejere op til 24.140 km gratis Supercharging-kreditter. Kampagnen blev oprindeligt annonceret via Teslas officielle konto i Storbritannien (UK) på X. Købere, der får leveret en specialbestilt Tesla Model S, Model 3, Model X eller Model Y eller en bil fra det nuværende lager inden 1. juli 2024, vil modtage 15.000 miles gratis Supercharging.

Kampagne i hele Europa

Teslas nye Supercharging-kampagne strækker sig ud over Storbritannien med sammenlignelige incitamenter i mange europæiske lande. Antallet af gratis Supercharging-kreditter varierer fra land til land, og derfor passer tilbuddet til forskellige markeder. Her er detaljerne for nogle af de største lande:

Spanien og Frankrig

I Spanien og Frankrig har kunderne ret til 20.000 kilometer gratis Supercharging-kreditter. Dette store beløb kan drastisk reducere ejeromkostningerne for nye Tesla-kørere i disse lande, hvilket gør overgangen til et elektrisk køretøj endnu mere tiltalende.

Belgien

Belgiske kunder vil modtage gratis Supercharging-kreditter på 10.000 kilometer (6.213 miles). Selv om det er mindre end i Spanien og Frankrig, er det ikke desto mindre en betydelig fordel, især for personer, der ofte rejser over store afstande.

Norge og Sverige

I Norge og Sverige omfatter tilbuddet 5.000 kilometer gratis Supercharging-kredit. Selvom dette er det mindste beløb blandt de diskuterede lande, repræsenterer det stadig betydelige besparelser for nye Tesla-kunder og opfordrer flere personer til at overveje Tesla som deres næste køretøj.

Vilkår og betingelser

De 15.000 miles gratis Supercharging er kun tilgængelig, så længe lager haves. Tesla opfordrer kunder til at bestille og acceptere levering inden 30. juni 2024 for at drage fordel af denne aftale. Hvis leveringen forsinkes på grund af Teslas omstændigheder, vil de gratis kilometer blive leveret på den første tilgængelige leveringsdato. De gratis Supercharging-miles kan dog ikke overføres.

Tidligere kampagner

Tesla har givet gratis Supercharging-kreditter mange gange i år for at stimulere salget. I marts tilbød Tesla 8.000 kilometer (5.000 miles), når forbrugerne indleverede et køretøj. Tilbuddet blev senere fordoblet til 10.000 miles i USA, men ikke i Canada.

Yderligere indsigt

Mængden af gratis supercharging-kreditter varierer fra land til land, sandsynligvis på grund af forskelle i infrastruktur og markedsforhold. For eksempel kan lande med større Supercharger-netværk give færre gratis kilometer og fokusere på ladestationernes lethed og tilgængelighed for at tiltrække forbrugere. I modsætning hertil kan et mere generøst tilbud være en stærkere motivator på markeder, hvor brugen af elbiler stadig er stigende.

Indvirkning på købere

Disse gratis Supercharging-kreditter kan resultere i betydelige besparelser for nye Tesla-kunder. Gratis Supercharging er en fordel for mange bilister, især dem, der pendler over lange afstande eller tager på hyppige bilture. Det sænker de samlede omkostninger ved at eje en Tesla betydeligt, hvilket gør den til en mere attraktiv mulighed end traditionelle benzindrevne biler eller andre elbilproducenter, der ikke tilbyder sådanne incitamenter.

Teslas seneste kampagne er et fristende tilbud til potentielle forbrugere i Europa. Tesla stimulerer salget og gør det mere attraktivt at eje en af sine elbiler ved at tilbyde gratis Supercharging-kreditter.

Skriv et svar