Social Media
Light
Dark

Tesla Tequila: En ny mezcal-glæde

Tesla Tequila: A New Mezcal Delight

Tesla har netop introduceret sin anden tequila. Denne gang er det en mezcal, som koster 450 dollars på deres hjemmeside og kommer i en lynformet beholder. Den nye Tesla Tequila kom tre et halvt år efter, at firmaet oprindeligt lancerede sin drik. Det, der startede som en aprilsnar i 2018, er blevet til virkelighed. Tesla-fans har ventet spændt på denne udgivelse, og firmaet har ikke skuffet.

Unik smagsprofil

Tesla beskriver sin nyeste tequila som “røget og blomsteragtig med en glat finish” Denne mezcal i begrænset oplag er en hyldest til Oaxacas håndlavede mezcal fra Tahona. Den alembiske destillationsteknik blander smagene fra Espadín- og Bicuishe-agaves. Resultatet er en delikat, men krydret mezcal med en fyldig duft af citrus og grønne æbler. Smagen udvikler sig til blide urtearomaer med en dvælende røgethed. Slutningen har overtoner af tuberose, jasmin og kamille, hvilket resulterer i en afbalanceret og fløjlsagtig mundfølelse.

Dette er, hvad virksomheden siger om sit nye tequila-tilbud:

“Røget og blomsteragtig med en blød finish. Vores limited-release Tesla Mezcal fejrer Oaxacas håndværksmæssige Tahona-malede mezcal med en alembisk destillationsproces ved intuitivt at kombinere de forskellige smagsnuancer fra indfødte Espadín- og Bicuishe-agaves. Resultatet er en mezcal, der er lige så delikat, som den er krydret, med en dyb næse af citrus og grønne æbler, der giver plads til bløde urtenoter med en delikat røgethed, der bliver hængende på tungen. Afsluttes med noter af tuberose, jasmin og kamille, der blødgøres i en afbalanceret, fløjlsagtig mundfølelse.”

Tesla mezcal: Adskiller sig fra den tidligere udgave

Teslas nye mezcal adskiller sig fra deres tidligere añejo tequila, som blev udgivet for næsten fire år siden. Mezcal har en mere røget smag, som ikke er så populær som andre former for tequila, men den er unik.

Smagsnoter

  • Blomster: Delikat og krydret med jordagtige aromaer.
  • Citrus og grønt æble: Antydninger af lime og grønt æble.
  • Røget: Efterfulgt af røgede noter.
  • Urtefinish: Blød tuberose, jasmin og kamille.
  • Mundfølelse: Afbalanceret, stærk, med let bitre noter i slutningen.

For mange Tesla-fans ligger tiltrækningskraften måske ikke kun i smagen. Den karakteristiske lynformede flaske gør den til et perfekt samlerobjekt, der viser deres loyalitet over for Tesla og dens CEO, Elon Musk.

Produktion og tilgængelighed

Firmaet producerer ikke selv Teslas nye mezcal. I stedet håndterer Nosotros Tequila & Mezcal den, mens Speakeasy Co. udfører ordrer. Tequilaen kan købes i flere stater i USA, herunder Californien, New York og Texas.

Teslas nye tequila har en rig og ejendommelig smagsprofil, som vil appellere til både mezcal-kendere og Tesla-fans. Denne mezcal er et eksempel på Teslas opfindsomme ånd, uanset om den nydes for sin smag eller bevares som et samlerobjekt.

Skriv et svar