Social Media
Light
Dark

Tesla åbner sin første butik i Qatar

Tesla Opens Its First Store in Qatar

Tesla har bekræftet åbningen af sin første butik i Qatar. Denne handling er et vigtigt skridt fremad i Teslas forpligtelse til at fremskynde overgangen til bæredygtig energi. Momo Elmegrahi, Delivery Operations Supervisor, annoncerede det på LinkedIn og understregede betydningen af den nye butik. Butikken i Qatar vil fremvise Teslas banebrydende køretøjer, herunder Model S, Model 3, Model X og Model Y.

Stor åbning og mediebegivenhed

Firmaet afholdt en særlig mediebegivenhed for at fejre Teslas lancering i Qatar i Msheireb Downtown Doha. Arrangementet omfattede prøvekørsler af Tesla Model S, Model 3, Model X og Model Y, så deltagerne kunne se den banebrydende teknologi og ydeevne i Tesla-biler. I 2020 opførte Tesla et Megapack-system for Qatar General Electricity and Water Corporation i Nuaija syd for Doha. Projektet kostede omkring 2,7 millioner dollars, og opførelsen tog omkring et år for projektet på 1 MW/4 MWh.

Placering og åbningstider

Den nye Tesla Pop-Up-butik ligger i Dohas indkøbscenter Festival City (DFC). Den er åben syv dage om ugen fra kl. 10.00 til 22.00 med udvidede åbningstider torsdag, fredag og lørdag. Butikken ligger i Luxury-området i indkøbscentrets stueetage. Kunderne kan besøge denne facilitet for at se og prøvekøre Tesla-biler og lære mere om deres sofistikerede teknologi og enkle opladningsmuligheder.

Udvidelse af servicecenter og supercharger-netværk

Tesla har til hensigt at oprette en permanent placering i Doha Festival City i de kommende måneder. Det vil blive understøttet af et servicecenter, der sikrer, at Tesla-ejere får hurtig og problemfri service. Teslas serviceteknikere vil modtage omfattende træning for at kunne levere vedligeholdelse og support af høj kvalitet.

Tesla er også i gang med at udbygge sit Supercharger-netværk i Qatar. Den første Supercharger-station i Doha Festival City åbner i denne måned. Flere superchargere vil blive installeret senere på året, hvilket giver en omfattende dækning af hurtig opladning af elbiler i hele landet.

Et udvalg til enhver livsstil

Tesla tilbyder fire køretøjer i Qatar, som hver især er designet til at imødekomme forskellige kundepræferencer:

Model 3 – Hverdagssedan

Model 3 er en fremragende daglig bilist med femstjernede sikkerhedsvurderinger og smidige køreegenskaber. Den koster fra 168.490 kr. og har en rækkevidde på op til 678 km (WLTP-estimeret). Den opdaterede Model 3 giver mere raffinement og komfort, samtidig med at den bevarer sit elegante udseende.

Model Y – mellemstor SUV

Med sin store kabine og lange rækkevidde er Model Y klar til alt. Den koster 188.490 kr. og har en rækkevidde på op til 565 km (WLTP Est.). Performance-modellen går fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder og har en særlig Track Mode for bedre kørekontrol.

Model S – Premium sedan

Model S kombinerer stærk performance og fremragende komfort. Den koster 318.490 kr. og har en rækkevidde på op til 723 km (WLTP Est.). Model S Plaid accelererer fra 0 til 100 km/t på 2,1 sekunder og har en tophastighed på 322 km/t med 1020 hestekræfter.

Model X – Premium SUV

Model X har plads til op til syv personer og har falkevingedøre for hurtig adgang. Den starter ved 338.490 kr. og har en rækkevidde på op til 625 km (WLTP-estimeret). Model X Plaid accelererer fra 0 til 100 km/t på 2,6 sekunder og yder 1020 hestekræfter.

Kundeoplevelse

Ligesom andre Tesla-showrooms giver anlægget i Doha en praktisk oplevelse. Kunderne kan inspicere og købe køretøjer personligt og booke demonstrationsture. Tesla planlægger at åbne to Supercharger-steder i Doha i år. Butikkens åbning kommer efter Teslas første køretøj.

Teslas ankomst til Qatar er et stort skridt i retning af vedvarende energi. Med en mangfoldig produktlinje og en infrastruktur under udvikling er Tesla i stand til at transformere regionens marked for elbiler. Besøg den nye Tesla-butik i Doha Festival City for at se fremtidens kørsel.

Skriv et svar