Social Media
Light
Dark

Tesla tilbyder særlig rabat til ejere af forbedret autopilot

Tesla Offers Special Discount for Enhanced Autopilot Owners

Tesla tilbyder en rabat til ejere af Enhanced Autopilot (EAP) i Canada og USA, som opgraderer til en ny bil og skifter deres EAP til Full Self-Driving (FSD). Virksomheden kontaktede EAP-ejere om dette tilbud og understregede, at ved køb af en hvilken som helst ny Tesla, bortset fra Cybertruck, kan ejere spare 1.350 dollars i Canada og 1.000 dollars i USA ved at opgradere fra EAP til FSD.

Opgraderingsomkostninger og leveringsfrister

Opgradering fra EAP til FSD koster nu C$2.750 i Canada og $2.000 i USA. Med rabatten koster opdateringen 1.400 canadiske dollars i Canada og 1.000 amerikanske dollars i USA, altså cirka halvdelen af prisen.

For at kvalificere sig til rabatten skal ejere tage imod deres nye Tesla inden 30. september 2024. Derudover får ejerne tre måneders gratis superopladning, hvis leveringen er afsluttet inden 15. august 2024.

EAP vs. FSD

Enhanced Autopilot-funktionerne omfatter Navigate on Autopilot, Auto Lane Change, Autopark, Summon og Smart Summon. FSD tilbyder alle disse funktioner: trafiklys, kontrol af stopskilte og autostyring i bygader.
Det er vigtigt, at du ikke opgraderer fra EAP til FSD med det samme i din mobilapp. Tilbuddet gælder kun, hvis du køber opdateringen til din oprindelige bil fra den 24. juni 2024.

Tesla: Yderligere incitamenter

Tesla tilbyder også gratis FSD-overførsler, supercharging, gratis lakering, interiørfarve og sædevalg til Model 3 Performance og Model X AWD. I USA kan man få en lav rente på 1,99 % ved køb af en ny Model Y.

Planer for fremtiden

Tesla planlægger at implementere FSD Supervised-systemet i andre lande, begyndende med Kina. De vil også præsentere en Robotaxi-platform, men begivenheden er blevet udskudt. Tesla trak Enhanced Autopilot-muligheden tilbage fra den amerikanske ordrekonfigurator i april. De reducerede også prisen på FSD Supervised til $8.000 for et enkelt køb eller $99 pr. måned. Med denne kampagne kan EAP-ejere opgradere gratis.

Denne kampagne giver EAP-ejere en fantastisk mulighed for at forbedre deres køreoplevelse ved at opgradere til Full Self-Driving. Tesla fortsætter med at gøre fremskridt med at levere vigtige forbedringer til sine forbrugere, herunder betydelige rabatter, gratis Supercharging og andre tiltalende incitamenter. Mens Tesla forbereder sig på fremtidige gennembrud og international ekspansion, viser dette tilbud dets dedikation til innovation og kundeglæde.

Skriv et svar