Social Media
Light
Dark

Tesla tilbyder nye rentekampagner i Sverige og Frankrig

Tesla offers new interest rate promotions in Sweden and France

Tesla rusker op i elbilbranchen i Sverige og Frankrig med spændende nye rentenedsættelser, der gør deres køretøjer mere overkommelige. Disse kampagner viser Teslas engagement i at gøre bæredygtig transport mere overkommelig for en bredere vifte af forbrugere. Virksomhedens strategiske fokus på det europæiske marked, især i Sverige og Frankrig, viser Teslas engagement i at øge sin tilstedeværelse og styrke sit lederskab i den globale bilsektor.

Rentesats for Model Y og Model 3

I Sverige og Frankrig tilbyder Tesla en rente på 0,0 % på Model Y. Denne kampagne er kun tilgængelig for det første køretøj, der tildeles køberen, og skal leveres inden udgangen af september. Denne sats gælder for 24- og 48-måneders lån. Model Y har forskellige muligheder, herunder baghjulstræk (RWD), firehjulstræk med lang rækkevidde (AWD) og Performance AWD. Tesla tilbyder nu en finansieringssats på 1,99 % på Model 3. Denne sats er tilgængelig for både RWD- og Long Range AWD-modeller. Ligesom Model Y-kampagnen er dette tilbud begrænset til den første bil, der tildeles, og skal leveres inden 30. september 2024.

Særlige forhold på det svenske og franske marked

I Sverige er Model Y blevet mere populær og har overgået populariteten af brugte køretøjer. Den reducerede lånerente gør Model Y billigere end mange brugte køretøjer, herunder tre år gamle Teslaer. Basismodellen Model Y RWD starter ved 554.170 kroner, hvilket gør den til et overkommeligt valg for svenske forbrugere. Tesla Model Y er det mest registrerede køretøj i Sverige pr. marts 2024. Den fastholdt sin føring gennem hele første halvår. Konkurrencedygtige priser og tiltalende finansieringsalternativer har bidraget til dens succes.

I Frankrig er Model Y prissat til 36.990 euro. Model Y’s 2-sædet version har også en finansieringssats på 0,0%. Denne kampagne er designet til at øge salget ved at sænke de samlede ejeromkostninger for nye købere.

Overkommelige priser sammenlignet med andre køretøjer

De øgede finansieringsrater har drastisk reduceret omkostningerne ved Tesla-biler. I Sverige er de månedlige betalinger for en ny Tesla Model Y f.eks. måske halvdelen af en ny Volvo XC60. Denne overkommelige pris tilskynder flere mennesker til at vælge Tesla frem for traditionelle benzindrevne køretøjer.

Kommende Model Y-design

Tesla arbejder også på et nyt design til Model Y med kodenavnet “Model Y Juniper” Denne reviderede model får sandsynligvis debut i Kina næste år. Det reviderede design kan øge Model Y’s appel på de europæiske og internationale markeder.

Model Y kommer til at have et helt nyt design foran og bagpå, muligvis inklusive lysbjælker i fuld bredde. Den vil også få nye hjuldesigns og komme i opdaterede farvevarianter. Indvendigt planlægger Tesla at fjerne stilkene bag rattet, forbedre den centrale infotainmentskærm, opgradere kvaliteten af beklædningsmaterialerne og forbedre den generelle byggekvalitet.

Teslas nye nedsættelser af finansieringssatserne i Sverige og Frankrig gør det mere tilgængeligt at eje en elbil. Med overkommelige priser og Model Y’s popularitet fastholder Tesla sin føring på det europæiske marked. Købere, der er interesserede i disse kampagner, skal handle hurtigt, fordi tilbuddene kun er gyldige midlertidigt.

Skriv et svar