Social Media
Light
Dark

Teslas nye stemmeassistent

Tesla New Voice Assistant

Tesla forbereder sig på en banebrydende opdatering, der kan ændre køreoplevelsen for kunderne. I den seneste softwareopdatering opdagede Tesla-entusiaster spændende hints om en fremtidig funktion: en stemmeassistent, der er bygget internt af Tesla. Denne afsløring har udløst begejstring i samfundet, da Elon Musk allerede har antydet en sådan udvikling.

Hints fra Elon Musks tidligere udtalelser

Elon Musks ønske om at inkludere en stemmeassistent i Tesla-biler er ikke nyt. Musk nævnte muligheden for at bruge sin AI-virksomhed, xAI, til at levere en sofistikeret chatbot-oplevelse i Tesla-biler. Selv om detaljerne er sparsomme, tyder kodestykkerne på, at Teslas stemmeassistent vil blive aktiveret af et vækkeord i stil med “Hey Siri” eller “Hey Google” Det betyder, at bilen altid vil lytte og være klar til at reagere på kommandoer.

Amazon Musics rolle og forbedring af Tesla-køreoplevelsen

Tesla leverer ikke kun en ny bekvemmelighed ved at integrere en indbygget stemmeassistent, men ændrer fundamentalt, hvordan førere interagerer med deres køretøjer. Stemmekommandoer gør det muligt at udføre handlinger, der tidligere krævede manuelt input, håndfrit, hvilket resulterer i en mere naturlig og sikker køreoplevelse.

Desuden forbedrer understøttelse af Amazon Music-afspilning køreoplevelsen. Med adgang til et bredt udvalg af musik, podcasts og lydbøger kan Tesla-chauffører personliggøre deres rejser som aldrig før og gøre almindelig pendling til en underholdende oplevelse.

Den nye funktion blev bemærket af Tesla-hackeren greentheonly i et nyligt X-indlæg, der afslører antallet af ændringer, der kommer til køretøjer i hele virksomhedens portefølje.

Andre ting (end udgivelsesnoterne) fra 2024.14.3

– Understøttelse af Amazon-musikafspilning – begyndelsen på noget, der ligner en “tesla voice assistant”, som aktiveres af et wakeword-? (Aka bilen lytter altid efter det), fortalt af “Jenny Neutral”-stemme fra Microsoft.

– green (@greentheonly) 1. maj 2024

Tesla er ved at udvikle to nye hjuldesigns, “Wishbone”, som fås i størrelserne 19″ og 20″.

– en anden type pakke, der påvirker vægten (kan du huske, at LiFePo-pakker er tungere, men ikke tilføjer ekstra kapacitet? nu er der en anden, der påvirker vægten i et andet omfang)

– Wishbone-hjul 19 og 20″ til model 3-opdatering pic.twitter.com/NxZ94LNADm

– green (@greentheonly) 1. maj 2024

Selv om den nøjagtige udgivelsesdato for disse funktioner er ukendt, repræsenterer muligheden for en Tesla-branded stemmeassistent et betydeligt fremskridt i udviklingen af bilteknologi. Med Teslas urokkelige engagement i innovation kan kunderne se frem til en fremtid, hvor deres biler forudser enhver anmodning ved kun at bruge deres stemme. Hold øje med mere udvikling, da det skubber grænserne for bilteknologi.

Skriv et svar