Social Media
Light
Dark

Teslas seneste softwareopdatering: Et tilbageslag for campister

A Setback for Campers A Setback for Campers

Tesla har i sin seneste softwareopdatering introduceret en funktion, der påvirker campister. Mange mennesker, især dem, der er afhængige af Teslas funktioner, mens de nyder naturen, er forvirrede og vrede over dette skift. Her er en forklaring på, hvad der skete. Tesla 2024.32 softwareopdatering er nu tilgængelig. En åbenlys ændring er, at man ikke kan bruge 12- og 16-voltsudtagene, hvis der ikke er nogen inde i bilen.

Forklaring på opdateringen

Tidligere kunne campister stole på, at deres Tesla fortsatte med at oplade deres gadgets, når de tog af sted. Den seneste opdatering begrænser bekvemmeligheden. Stikkontakterne er nu utilgængelige, medmindre bilen er optaget, eller Camp Mode er aktiveret. Denne justering er ubelejlig for campister, der er afhængige af den. Før var det nemt at sætte strøm til campingudstyr som køleskabe, fordi disse stikkontakter forblev aktive, selv når bilen var tom. At slå Camp Mode til er den eneste måde at opretholde stikkontakternes aktivitet på.

For Tesla-ejere, der nyder at tage på camping, har opdateringen givet problemer. Når man tager på camping, efterlader man ofte sin bil i flere timer ad gangen. Hvis der ikke er passagerer til stede, risikerer campisterne nu, at maden bliver dårlig, eller at deres vigtige gadgets ikke får strøm.

Sentry Mode giver ikke længere strøm til stikkontakterne

Sentry Mode aktiveres ofte af Tesla-ejere for at holde øje med deres biler, mens de camperer. Denne funktion holder øje med det lokale dyreliv og hjælper med at forhindre tyveri. Men den seneste version fjerner også en af de største fordele for campister: Den deaktiverer stikkontakterne i Sentry Mode.

Selv om det er en prioritet at bevare batteriets levetid, er der en pris for denne justering. Der er i øjeblikket færre måder, hvorpå campister kan vedligeholde elektriciteten i deres apparater uden at blive i deres biler. Teslas metode var effektiv før, så det ser ud til, at ændringen vil skabe flere problemer, end den vil løse.

Forvirringen bag ændringen

Der er bekymring over valget om at slukke for stikkontakter i biler, mens der ikke er nogen i bilen. Ejerne mener, at denne ændring var unødvendig. Tesla har måske gjort det for at reducere unødvendigt strømforbrug og forlænge batteriets levetid. Men der ser ikke ud til at være nogen fordele ved dette valg for dem, der camperer i deres biler.

Anmodning om en løsning

Folk, der camperer, opfordrer Tesla til at fortryde denne opdatering. De mener, at ændringen i faktiske campingsituationer forringer deres elbilers funktionalitet. Et afgørende krav er at kunne forlade bilen i et par timer uden at skulle bekymre sig om, at de vigtigste enheder mister strøm.

Ejerne presser Tesla til at revurdere opgraderingen eller i det mindste tilbyde en erstatning. For at bevare den frihed, som campisterne nød før skiftet, kan dette omfatte en mekanisme, der holder stikkontakterne aktive, selv når der ikke er nogen i bilen.

Den seneste opdatering fra Tesla har gjort camping mindre praktisk. Valget om at slukke for 12- og 16-voltsudtagene, når bilen er tom, har gjort det sværere for brugerne at bruge deres elbiler udenfor. Tiden vil vise, om Tesla lytter til sit samfund og finder en løsning, når ejerne kræver en omvendelse.

Skriv et svar