Social Media
Light
Dark

Tesla udsender tilbagekaldelser for Cybertruck

Tesla Issues Recalls for Cybertruck

Tesla har for nylig været udsat for to betydelige tilbagekaldelser af sin længe ventede Cybertruck. Disse tilbagekaldelser, som berører over 11.000 køretøjer, omhandler kritiske problemer i forbindelse med bagagerumsbeklædningen og forrudeviskeren. Det første problem involverer et kosmetisk trimstykke, der kan løsne sig under kørslen, hvilket udgør en potentiel sikkerhedsrisiko. Det andet problem vedrører forrudeviskerens motorstyring, som kan svigte på grund af elektrisk overbelastning. Begge tilbagekaldelser viser Teslas engagement i at løse produktionsfejl og sikre kundernes sikkerhed uden omkostninger for ejerne.

Tesla Cybertruck: Problem med bagagerumsbeklædning

Det første problem vedrører bagagerumsbeklædningen, især sejlapplikationen, som er et kosmetisk element på bagagerummets yderside. Denne beklædning kan løsne sig under kørslen, hvis den ikke er placeret korrekt. Denne fejl påvirker 11.383 Cybertrucks , der er fremstillet efter 26. maj 2024. Sejlapplikationen er forbundet med lim. Men i nogle tilfælde opfyldte limen eller applikationen ikke de acceptable kriterier, hvilket fik trimmen til at løsne sig eller falde af.

Uden omkostninger for kunden vil Tesla udskifte eller omarbejde sejlapplikationen, så samlingen opfylder specifikationerne og sikrer tilstrækkelig vedhæftning mellem applikationen og bilens dækskinne.

Der har været nogle få rapporter om dette problem, hvilket Tesla har bekræftet i deres meddelelse til National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Cybertruck er udstyret med en kosmetisk applikation langs ydersiden af bagagerumsbeklædningen, kendt som sejlapplikationen, som er fastgjort til køretøjet med klæbemiddel. På de berørte køretøjer er sejlapplikationen eller klæbemidlet muligvis ikke blevet installeret i henhold til specifikationerne, hvilket kan medføre, at sejlapplikationen bliver løs eller løsner sig fra køretøjet.

For at løse dette problem vil Tesla udskifte eller omarbejde sejlapplikationen gratis, så det sikres, at delen opfylder specifikationerne og klæber korrekt.

Fejl i forrudeviskeren

Den anden tilbagekaldelse er forrudeviskeren, som berører 11.688 Cybertrucks. Problemet er forrudeviskerens motorstyring, som kan holde op med at fungere på grund af elektrisk overbelastning, der påvirker gate driver-komponenten. Selvom kun 2 % af køretøjerne menes at være berørt, blev den defekte viskermotor opdaget under et serviceeftersyn i februar. Valeo Sistemas Electricos i Mexico har fremstillet denne komponent.

På de berørte køretøjer kan forrudeviskerens motorstyring holde op med at fungere på grund af elektrisk overbelastning af gate-driverkomponenten.

Den 12. juni havde Tesla besluttet at tilbagekalde de berørte køretøjer. De vil reparere problemet uden omkostninger for kunden og samarbejde med leverandøren for at sikre, at fremtidige motorer opfylder kvalitetsspecifikationerne.

Begge tilbagekaldelser fremhæver Teslas dedikation til sikkerhed. Organisationen tager skridt til at løse problemerne og forhindre fremtidige hændelser. Kunderne vil ikke blive opkrævet betaling for reparationer.

Skriv et svar