Social Media
Light
Dark

Tesla introducerer ny Lunar Silver-lakering

Tesla Introduces New Lunar Silver Paint Finish

Tesla har i al stilfærdighed afsløret Lunar Silver, en smuk ny lakering til Model S og Model X. Dette udsøgte farvevalg skaber begejstring blandt Tesla-entusiaster. Ifølge Teslas online-konfigurator koster Lunar Silver $2.500 i USA og CA$3.330 i Canada. Det er samme pris som Ultra Red, hvilket giver køberne et førsteklasses alternativ.

Første annoncering

Sawyer Merritt bemærkede først denne nye mulighed på X (tidligere Twitter). Lunar Silver beskrives som“en ren sølvfarve med en udpræget metallisk effekt og et subtilt blåt skær” og er en ny tilføjelse til Teslas farvepalet. Den erstatter den udgåede Quicksilver, som havde “endynamisk, flydende metaleffekt

Unikke egenskaber og forbedret visuelt udtryk

Teslas beskrivelse af Lunar Silver understreger dens unikke kvaliteter:

  • Udtalt metallisk effekt: Lakken har et futuristisk og højteknologisk udseende.
  • Subtilt blåt skær: Det giver dybde og ændrer sig en smule med lyset.
  • Teknisk og dynamisk fornemmelse: Nye pigmenter forbedrer bilens slanke design fra alle vinkler under solen.

Lysere, klarere højdepunkter – dybere, mørkere skygger. Lunar Silver er en ren sølvfarve med en udtalt metallisk effekt og en subtil blå nuance. Ved at bruge nye pigmenter opnår denne maling en teknisk og dynamisk fornemmelse, der fremhæver formen på Model S og Model X fra alle vinkler under solen.

Udvidelse af farvemuligheder

Lunar silver har en fantastisk visuel appel. Den har lysere højdepunkter og dybere, mørke skygger. Denne kontrast fremhæver formen på Model S og Model X og får dem til at skille sig ud på vejen. Model Y, Model S, Model X og Cybertruck kan nu være sølvfarvede med Lunar Silver. Overraskende nok er bil 3 i øjeblikket den eneste Tesla-bil uden en sølvfarvet mulighed. Den sidste sølvfarve til Model 3 var Silver Metallic, som udgik i slutningen af 2018.

Teslas nye Lunar Silver-lakering giver Model S og Model X et slankt, moderne look. Denne nye farve, der koster 2.500 dollars i USA og 3.330 canadiske dollars i Canada, forventes at appellere til købere, der ønsker en unik og stilfuld finish. Med sit fremtrædende metalliske look og svage blå skær er Lunar Silver en velkommen tilføjelse til Teslas farvepalet.

Skriv et svar