Social Media
Light
Dark

Tesla: Energiboost til Model Y RWD og relancering af Model 3 Long Range RWD

Tesla Launches 'Energy Boost' for Model Y RWD and Relaunches Model 3 Long Range RWD

Tesla fortsætter med at innovere med spændende forbedringer af sine elbiler. Den nye Energy Boost-softwareopgradering øger rækkevidden for Model Y RWD-ejere i USA med op til 80 kilometer. I mellemtiden har Tesla genintroduceret Model 3 Long Range Rear-Wheel-Drive, som giver længere rækkevidde og forbedret ydeevne til en konkurrencedygtig pris. Lad os se på disse forbedringer, og hvad de betyder for Tesla-kørere.

Hvad er Energy Boost?

Energy Boost er en softwareopgradering, der forlænger Model Y’s rækkevidde med baghjulstræk (RWD). Det giver op til 80 km ekstra rækkevidde, hvilket gør lange rejser mere bekvemme og minimerer antallet af ladestop.

Energy Boost-opgraderingen koster 1.000 USD. Ejere kan øge deres rækkevidde med 48 kilometer for denne pris. Et højere niveau er tilgængeligt for 1.600 USD, hvilket giver 50 miles ekstra rækkevidde. De muligheder, en ejer har, bestemmes af den type batteri, der er installeret i bilen.

Musks bekendtgørelse

Elon Mus k har annonceret udgivelsen af Energy Boost-opgraderingen på X (tidligere kendt som Twitter). Det er bemærkelsesværdigt, at de faktiske omkostninger ved opgraderingen er lavere end Musks oprindelige skøn tidligere på året. Dengang sagde han, at det kunne komme til at koste op til 2.000 dollars, så den nuværende pris er en velkommen overraskelse for mange ejere.

Sådan får du opgraderingen

Ejere af Model Y RWD kan nemt købe Energy Boost-opgraderingen ved hjælp af Tesla-appen. Når opgraderingen er købt, installeres den via en over-the-air (OTA) softwareopdatering. Denne smidige opdateringsproces bringer Model Y RWD’s rækkevidde tættere på den nye Model Y Long Range RWD, som har en rækkevidde på 515 kilometer på en fuld opladning.

Energy Boost-opgraderingen er kun tilgængelig for Model Y RWD-ejere i USA. Desværre kan canadiske Model Y RWD-ejere ikke få denne opgradering. Model Y RWD-versionen, der markedsføres i Canada, har et andet batteri (LFP), som ikke er kompatibelt med Energy Boost-softwaren.

Tesla Model 3 Long Range RWD Relancering

Ud over Energy Boost til Model Y har Tesla bragt Model 3 Long Range Rear-Wheel-Drive tilbage. Denne genintroduktion tilføjer en økonomisk, højtydende mulighed til Teslas succesfulde elektriske sedan-portefølje.

Den nye Model 3 Long Range RWD kan køre op til 363 km (EPA-estimeret) på en enkelt opladning. Denne store rækkevidde gør den til en levedygtig mulighed for langdistancekørsel. Model 3 Long Range RWD sælges for 29.990 dollars, inklusive det føderale skattefradrag og forventede benzinbesparelser.

Kør op til 363 miles (EPA est.) på en enkelt opladning, og nyd ydeevnen og håndteringen af vores baghjulstrukne drivlinje i længere tid. Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive er her og starter ved $29.990* efter føderalt skattefradrag og anslåede benzinbesparelser.

Tesla: Opgraderinger af ydeevne

Denne seneste version af Model 3 Long Range RWD øger rækkevidden med ca. 160 km i forhold til tidligere modeller og forbedrer samtidig accelerationstiden fra 0 til 100 km/t med næsten et helt sekund. Denne innovation skaber en mere dynamisk køreoplevelse ved at kombinere effektivitet og ydeevne.

Model 3 Long Range RWD kvalificerer sig til det maksimale føderale skattefradrag på 7.500 dollars. Denne kvalifikation indebærer, at køretøjet anvender Panasonic-celler, hvilket bidrager til dets længere rækkevidde og ydeevne.

Teslas seneste tilbud, herunder Energy Boost til Model Y RWD og genintroduktionen af Model 3 Long Range RWD, forbedrer dramatisk værdien og ydeevnen af deres elektriske køretøjer. Disse forbedringer giver forbrugerne flere muligheder for øget rækkevidde og bedre køreegenskaber, hvilket cementerer Teslas position som markedsleder inden for elbiler.

Skriv et svar