Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck: Shaquille O’Neal køber det samme køretøj to gange

Tesla Cybertruck: Shaquille O'Neal Buys the Same Vehicle Twice

Tesla Cybertruck har fanget interessen hos bilfans verden over, herunder NBA-legenden Shaquille O’Neal, som ikke kunne modstå at få ikke bare én, men to af disse futuristiske biler til sin samling. Shaq ville ikke sende sin første Cybertruck fra Las Vegas til Atlanta. I stedet besluttede han at købe endnu en. Shaq bemærkede i en video på de sociale medier, at han savnede sin Cybertruck, men at han ikke ville have besværet med at flytte den. Så han bestilte en ny og bad om en “sort på sort”-konfiguration.

De tilpassede funktioner i Shaqs nye Tesla Cybertruck

Den nye Cybertruck var ikke nogen almindelig hyldemodel. Shaqs seneste køretøj er personliggjort. Køretøjet er lakeret i sort med 26-tommers fælge og røde underlygter. Den har også brede kulfiberskærme fra Unplugged Performance’s Invincible-serie. Denne konfiguration kendetegner Shaqs Cybertruck, som han hævder er den reneste i landet.

Historien bag Shaqs første Cybertruck

Shaquille O’Neal har en velkendt passion for biler, især pickup-trucks. Ud over sine to Cybertrucks har han en Apocalypse monstertruck og en stærkt modificeret Ram 1500 TRX. Disse bilers størrelse og kraft ser ud til at matche Shaqs personlighed, der er større end livet. Hans bilsamling til en anslået værdi af 2,5 millioner dollars omfatter forskellige tilpassede og konvertible køretøjer, der passer til hans krop på 2,5 meter og fødder i størrelse 22.

Shaqs søgen efter sin egen Cybertruck begyndte uventet. Efter at NBA-stjernen LeBron James havde kritiseret Effortless Motors, kontaktede firmaet Shaq. Under deres samtale observerede Shaq Cybertrucken og blev fascineret. Han endte med at købe Cyberbeast, den mest kraftfulde udgave af Cybertruck, med 845 hestekræfter og tre motorer.

Hvorfor Shaqs køb af en Tesla Cybertruck er unikt

Når en person som Shaq køber den samme bil to gange, er det mere end en luksusvare. Det udtrykker en ægte respekt for køretøjets design og ydeevne. Shaqs beslutning om at købe endnu en Cybertruck i stedet for blot at sende den første videre viser hans livsstil og præference for bekvemmelighed. Det er ikke hver dag, at en berømthed vælger det samme køretøj to gange, hvilket gør dette køb bemærkelsesværdigt.

Shaquille O’Neals køb af to Tesla Cybertrucks demonstrerer køretøjets revolutionerende appel. Dens kombination af kraft, personaliseringsmuligheder og futuristisk stil har begejstret både berømtheder og bilentusiaster. Shaqs nye Cybertruck med sin elegante sorte finish og enorme hjul er et eksempel på Cybertrucks fortsatte tiltrækningskraft. Shaqs beslutning om at satse på Cybertruck siger meget om dens betydning for en person, der kunne have valgt en hvilken som helst bil.

Skriv et svar