Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck bliver en del af Dubai Politis luksuriøse patruljeflåde

Tesla Cybertruck Joins Dubai Police's Luxury Patrol Fleet

Tesla Cybertruck er den seneste tilføjelse til Dubai Politis luksuriøse patruljeflåde. Dubai-politiets insignier vises tydeligt på kølerhjelmen af Cybertruck, indpakket i afdelingens grønne og hvide farver. Dette unikke elektriske køretøj (EV) vil indgå i turistpolitiets patruljeflåde og bidrage til byens højteknologiske retshåndhævende tilstedeværelse.

Nyheden blev offentliggjort via de sociale medier, hvor Dubai Police uploadede billeder af Cybertruck på X. Opslaget tiltrak sig opmærksomhed fra Tesla Cybertruck-kontoen og CEO Elon Musk. Musk svarede med et simpelt “Cool” og en solbrille-emoji, og Cybertruck-kontoen sagde: “Meget cool at se – tak for tilliden.”

Tesla Cybertruck: Internationale ambitioner

I øjeblikket er Cybertruck kun tilgængelig i USA. Men Teslas CEO Elon Musk har antydet en potentiel international tilgængelighed. Han antydede, at Tesla kan få certificering til at sælge Cybertruck på flere markeder allerede næste år. Det kommer fra en stor flådeordre fra Arabia Taxi Dubai, som har til hensigt at tilføje over 260 Tesla Model 3-køretøjer til sin taxaflåde.

Voksende tendens til elbiler i retshåndhævelsen

Tilføjelsen af Cybertruck til Dubai Politis flåde er en større tendens. Politimyndigheder over hele verden indfører hurtigt elektriske køretøjer på grund af deres omkostningsfordele og miljømæssige fordele. Tidligere i år fremviste Unplugged Performance en Cybertruck beregnet til politibrug. Tesla anslår, at deres elbiler kan spare politiet for mere end 4.000 dollars i udstyrsomkostninger. I Bargersville, Indiana, har Tesla-politibiler sparet skatteyderne for ca. 80.000 dollars årligt alene på benzinudgifter.

Tesla Cybertruck: Offentlig udstilling i Dubai Mall

For at fejre det nye patruljekøretøj inviterer Dubais politi indbyggere og turister til at se Cybertrucken helt tæt på. Udstillingen vil være foran Dubai Ice Rink i Dubai Mall fra 18. juni til 21. juni fra kl. 10 til 22. Besøgende kan tage selfies med det karakteristiske køretøj, som har den unikke nummerplade 5. Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprinsen af Dubai, beundrede det futuristiske køretøj.

Forbedring af turistoplevelsen

Brigadegeneral Khalfan Obaid Al Jallaf, direktør for turistpolitiet, understregede luksuspatruljernes betydning for at støtte turisterne. Han forklarede, at disse patruljer hjælper turister og besøgende ved arrangementer og samfundsprojekter ved at give vigtige oplysninger og sikre en god oplevelse. Generalmajor Khalil Ibrahim Al Mansouri sagde desuden, at superbiler øger sikkerhedstilstedeværelsen ved vigtige turiststeder som Burj Khalifa og Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard.


Dubai Politis samling af superbiler

Cybertrucken slutter sig til et enestående udvalg af luksuriøse patruljekøretøjer, som omfatter Bugatti Veyron, Bentley Continental GT, Aston Martin One-77, Mercedes-AMG GT63 S, McLaren MP4-12C, Lamborghini Urus Performante m.fl. Disse højtydende biler demonstrerer Dubai Politis engagement i at blande elegance med banebrydende teknologi.

Dubai Police General Command har tilføjet Tesla Cybertruck, den moderne elbil med et futuristisk design, til turistpolitiets luksuspatruljeflåde.
– Dubai Policeشرطة دبي (@DubaiPoliceHQ) 16. juni 2024

Tesla Cybertruck er designet til både holdbarhed og ydeevne. Den er udstyret med Tesla Armor Glass, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for stød, og et karosseri af koldvalset stål, som giver beskyttelse mod skud. Cybertruck har en rækkevidde på 250-500 km og kan accelerere fra nul til 100 km/t på 2,9-6,5 sekunder, hvilket gør den til et velegnet køretøj til politibrug.

Dubai Politis tilføjelse af Tesla Cybertruck til deres luksuriøse patruljeflåde viser deres engagement i innovation og banebrydende retshåndhævelse. Tilføjelsen af Cybertruck til Dubais eksklusive køretøjsliste styrker byens image som førende inden for teknologi og luksus.

Skriv et svar