Social Media
Light
Dark

Tesla Cybertruck på vej til Fukuoka

Tesla Cybertruck Heads to Fukuoka

Tesla Cybertruck er på vej til Fukuoka Prefecture i Japan. Fra fredag den 27. september til fredag den 4. oktober 2024 får lokale og besøgende en begrænset mulighed for at opleve denne fremtidige elektriske lastbil på nært hold. Cybertrucken bliver kun i Fukuoka i en uge. Det betyder, at alle, der ønsker at besøge bilen personligt, skal lave aftaler på forhånd. Teslas elektriske pickup vises sjældent i Japan, så dette begrænsede besøg er en unik mulighed.

Teslas markedsandel kæmper i Japan

Tidligere i år, i februar 2024, havde Cybertruck sin første optræden i Tokyo efter en tur gennem Kina. Elon Musk, Teslas CEO, har erkendt, at virksomhedens markedsandel i Japan er lavere end forventet. Ifølge Musk burde Tesla have en markedsandel, der kan sammenlignes med udenlandske bilproducenter som Mercedes-Benz og BMW. Turen til Japan er en del af en indsats for at skabe interesse og måske øge Tesla-salget der.

Hvorfor Fukuoka?

Fukuoka, hovedstaden på øen Kyushu, er kendt for mere end blot sin blomstrende økonomi. Præfekturet er kendt for sit porcelæn, som omfatter Arita, Imari, Satsuma og Karatsu. Fukuoka og omkringliggende byer som Kitakyushu, Nagasaki og Oita har bil-, halvleder- og metalforarbejdningsindustrier. Cybertruckens indtog i dette område kan appellere til folk i disse brancher, som er interesserede i Teslas teknologi og design.

Gå ikke glip af Tesla Cybertruck i Fukuoka

Med sit futuristiske design og banebrydende teknologi vil Tesla Cybertruck helt sikkert vække opsigt i Fukuoka. Uanset om du er Tesla-tilhænger, bilentusiast eller interesseret i den nyeste elbilteknologi, så er dette en unik mulighed for at se Cybertruck i Japan.

Planlæg, da Cybertrucks ophold i Fukuoka bliver kort, og muligheden for at se den personligt måske ikke vender tilbage lige med det samme.

Skriv et svar