Social Media
Light
Dark

Starlink Mini-lancering i Frankrig

Starlink Mini Launch in France

Starlink har forandret den globale internetadgang. Folk, der bor på afsidesliggende steder, kan nu få adgang til internettet takket være den revolutionerende satellitteknologi. Starlink Mini-parabolen, den seneste tilføjelse til deres kollektion, er for nylig blevet frigivet i Frankrig. Starlink Mini-parabolen blev gjort tilgængelig i Frankrig den 25. juli. Det sker, efter at den blev lanceret i USA for en måned siden. Den giver en lille og bærbar mulighed for internetadgang. Parabolen leveres med et Starlink Roam-abonnement, som giver dig mulighed for at holde forbindelsen praktisk talt overalt.

Priser og abonnementsdetaljer

Mini-parabolen koster €399 i Frankrig. Denne pris inkluderer ikke forbindelsesabonnementet. Brugere kan få en 50 GB-serviceplan for €40 pr. måned. Prisen er lavere end i USA, hvor Mini Parabol-sættet koster 599 $. Denne prisforskel afspejler SpaceX’s bestræbelser på at gøre internetforbindelse billigere i hele verden.

“Vores mål er at reducere prisen på Starlink, især for dem rundt om i verden, hvor forbindelsen har været uoverkommelig eller helt utilgængelig. Men i regioner med stort forbrug, hvor Starlink Mini lægger yderligere beslag på satellitnetværket, tilbyder vi et begrænset antal Starlink Mini-sæt til en startpris på 599 dollars.” (SpaceX)

Starlink: Funktioner og specifikationer

Størrelse og vægt

Starlink Mini- parabolen er beregnet til at være kompakt og let, hvilket gør den meget bærbar. Den måler 298,5 x 259 x 38,5 mm (11,75 x 10,2 x 1,45 tommer) og vejer kun 1,1 kg (2,43 pund). Med den 15 m lange jævnstrømsforbindelse og støttebenet inkluderet stiger den samlede vægt en smule til 1,53 kg. Parabolens lille størrelse og lette vægt gør den nem at flytte og sætte op i forskellige omgivelser, herunder køretøjer, autocampere, både og rygsække. Bærbarheden gør den til et fremragende alternativ for turister, campister og alle, der har brug for pålidelig internetforbindelse på farten.

Integreret Wi-Fi-router

Starlink Mini-parabolen har en integreret Wi-Fi-router, som forenkler opsætningen. I modsætning til tidligere modeller, der krævede en separat router, er denne komponent indbygget i parabolen på Mini. Denne integration reducerer antallet af nødvendige komponenter, hvilket gør systemet mere effektivt og brugervenligt. Det betyder også, at forbrugerne kan få en mere stabil internetforbindelse med færre enheder at administrere.

Strømforbrug og holdbarhed

En af Mini-parabolens særlige fordele er dens minimale strømforbrug. Den bruger mellem 20 og 40 watt, hvilket er betydeligt mindre end den almindelige Starlink-parabol. Denne effektivitet gør det muligt for brugerne at drive parabolen ved hjælp af bærbare powerbanks. For eksempel vil en 27.650 mAh batteribank kunne drive parabolen i to til tre timer. Mini-parabolen er IP67-klassificeret. Det betyder, at den er støvtæt og kan tåle at blive nedsænket i vand i korte perioder. Det er en pålidelig løsning til udendørs brug under forskellige vejrforhold.

Starlink: En alsidig internetløsning

Mini-parabolen er en tilføjelse til boligabonnementer i USA. Tjenesten koster 30 dollars ekstra om måneden i forhold til den normale pakke. Brugere kan modtage op til 50 GB mobildata med mulighed for at købe ekstra; i andre regioner som Colombia og Panama giver miniparabolen flere muligheder uden data- eller hastighedsgrænser. Det giver en pålidelig internetforbindelse til både feriegæster og professionelle på farten. SpaceX har til hensigt at øge tilgængeligheden til flere markeder med tiden.

Lanceringen af Starlink Mini-parabolen i Frankrig markerer et vigtigt skridt i den globale internettilgængelighed. Dens overkommelige pris og praktiske funktioner åbner op for nye muligheder for opkobling. Uanset om du befinder dig i en landsby eller på et fjerntliggende eventyr, sikrer Starlink Mini, at du holder forbindelsen.

Skriv et svar