Social Media
Light
Dark

Jaguar går sammen med Tesla

Jaguar Teams Up with Tesla

Jaguar har for nylig sluttet sig til Tesla, hvilket markerer et vigtigt skridt mod en grønnere bilfremtid. Dette partnerskab drejer sig om to vigtige aspekter: at få adgang til Teslas berømte Supercharger-netværk og at indføre Teslas North American Charging Standard (NACS)-stik.

Adgang til Teslas Supercharger-netværk

Jaguar har taget et dristigt skridt ved at indgå en aftale med Tesla, der giver førere af deres kommende elbiler adgang til Teslas omfattende Supercharger-netværk i USA, Canada og Mexico. Dette er et vigtigt skift for Jaguars elbilentusiasters opladningsinfrastruktur. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse:

“Jaguar har underskrevet en aftale med Tesla om at give førere af deres næste generation af elbiler adgang til Teslas omfattende Supercharger-netværk i USA, Canada og Mexico. Alle nye Jaguarer, der sælges i regionen fra 2025, vil have fuld integration af North American Charging Standard (NACS) uden behov for en adapter. Jaguar vil også købe adaptere fra Tesla og støtte leveringen af disse til I-PACE-kørere, når de er tilgængelige.”

Fra 2025 vil alle nye elbiler fra Jaguar, der sælges i disse regioner, være fuldt integreret med North American Charging Standard (NACS). Derfor vil Jaguar EV-ejere ikke have brug for adaptere for at oplade deres biler ved Tesla Supercharger-placeringer. Denne handling gør opladning mere tilgængelig og mere praktisk for bilisterne.

Mark Camilleri, direktør for elektrificeringstjenester hos Jaguar Land Rover, udtrykte sin begejstring for partnerskabet og sagde:

“Tesla har skabt et opladningsnetværk over hele verden, der leverer hurtig, pålidelig og bekvem opladning, og vi er glade for at arbejde sammen med dem om at give Jaguars kunder adgang.”

NACS-stikket: En ny standard

For at sikre, at I-PACE-brugere nemt kan bruge Tesla Superchargers , når adapterne er tilgængelige, vil Jaguar også købe adaptere fra Tesla som en del af dette partnerskab. Denne dedikation til at hjælpe nuværende kunder viser, hvordan EV-økosystemet udvikler sig.

Jaguars beslutning om at anvende NACS-stikket stemmer overens med en voksende tendens i bilindustrien. Ford og General Motors har tidligere annonceret deres planer om at indføre Teslas NACS-standard, hvilket har sat gang i en kædereaktion blandt bilproducenter, der ønsker at gå over til dette nye stik.

Jaguars elektriske vision

Partnerskabet med Tesla understreger Jaguars forpligtelse til at genopfinde sig selv som et moderne luksusmærke med fokus på elektriske køretøjer. Som en del af sin “Reimagine”-strategi gennemgår Jaguar en transformation, og samarbejdet med Tesla er et strategisk træk for at skabe et globalt økosystem af EV-support.

Jaguars elbiler er designet til at maksimere opladningseffektiviteten, når de bruger Teslas V3- og V4-superchargere. Mens V4 Superchargers endnu ikke er lanceret i Nordamerika, forventes deres forestående ankomst at give Jaguar-chauffører adgang til endnu hurtigere opladningshastigheder.

Mark Camilleri, Jaguars Director of Electrification Services, udtaler:

“Dagens annoncering er et vigtigt skridt i retning af at levere en enestående opladningsoplevelse til vores fuldelektriske Jaguar-kunder. Selvom de fleste opladninger finder sted hjemme, når man er væk hjemmefra, ønsker vores kunder adgang til hurtige, pålidelige og praktiske opladere.”

Jaguars samarbejde med Tesla markerer et vigtigt vendepunkt for begge virksomheder og er et stort skridt i retning af standardisering og strømlining af opladningsmiljøet for elbiler. Jaguar har sluttet sig til listen over bilproducenter, der støtter NACS-stikket, så elbilbrugere kan se frem til en tid, hvor problemfri opladning er standarden. Det vil fremme udbredelsen af elbiler og udviklingen af bæredygtig transport.

Skriv et svar