Social Media
Light
Dark

Teslas Diner og Drive-In Movie Supercharger Station

Tesla's Diner and Drive-In Movie Supercharger Station

Tesla er klar til at skabe en bemærkelsesværdig kombination af opladning, underholdning og spisning med sin kommende Diner and Drive-In Movie Supercharger-station. Dette innovative projekt kan ændre elbilejeres syn på Supercharger Station fuldstændigt.

I årevis har Tesla lokket sit publikum med rygter om en drive-in-biograf og en diner Supercharger-station. Musk havde antydet, at han arbejdede på et stort forslag til en Supercharger-station i Santa Monica for et par år siden.

Drømmen er ved at blive til virkelighed takket være Tesla, som har fået de nødvendige tilladelser fra Los Angeles by til at realisere denne banebrydende idé. Projektet, der er planlagt til at blive bygget i Hollywood, vil indeholde en Supercharger-station med 32 pladser kombineret med to biograflærreder, der viser populære film. Men det er ikke alt; en nærliggende restaurant med siddepladser på taget vil tilfredsstille turisternes appetit, mens de ser på showet og oplader deres elbiler.

Navigering i det lovgivningsmæssige landskab for Supercharger Station

Et komplekst net af godkendelser og tilladelser skal forhandles på plads for at gennemføre dette store projekt. I november 2022 indsendte Tesla sine anmodninger om Diner and Drive-In Movie Supercharger. Efter flere måneders besværligt arbejde godkendte Los Angeles projektet. Den 9. august blev en afgørende milepæl nået, og Tesla fik tilladelse til at fortsætte med byggeriet takket være godkendelsen af inspektionstilladelsen til byggegrunden.

Arkitekterne og entreprenørerne

Stantec Architecture, et arkitektfirma med hovedkvarter i Chandler, Arizona, har udviklet den strålende Diner and Drive-In Movie Supercharger. Projektets entreprenør er PCL Construction Services Inc, en Glendale, Californien-baseret virksomhed, der arbejder sammen med dem. Sammen gør de Teslas drøm til virkelighed.

Forbedring af Supercharger-oplevelsen

Selv J.D. Power har anerkendt Teslas Supercharger-netværk som den største globale opladningsinfrastruktur. Tesla er dog ikke tilfreds med blot at oplade. Med merværditjenester håber virksomheden at forbedre Supercharger-oplevelsen og gøre den mere attraktiv for ejere af elbiler. Denne Diner and Drive-In Movie Supercharger giver en opladningsmulighed og et sted for underholdning, fritid og lækker mad.

Tesla definerer fremtiden for ladestationer ved at få licenser, navigere i juridiske forhindringer og arbejde med førsteklasses arkitekter og konstruktører. Diner and Drive-In Movie Supercharger viser Teslas dedikation til at genopfinde elbiloplevelsen og bringe os tættere på en bæredygtig og elektrificeret fremtid.


Skriv et svar