Social Media
Light
Dark

Teslan kuppila ja Drive-In-elokuvan Supercharger-asema

Tesla's Diner and Drive-In Movie Supercharger Station

Tesla aikoo luoda merkittävän yhdistelmän latausta, viihdettä ja ruokailua tulevalla Diner and Drive-In Movie Supercharger -asemallaan. Tämä innovatiivinen hanke voi muuttaa täysin sen, miten sähköautojen omistajat suhtautuvat Supercharger-asemaan.

Tesla on jo vuosia houkutellut yleisöään huhuilla drive-in-elokuvateatterista ja kuppilasta Supercharger-asemalla. Musk oli vihjannut muutama vuosi sitten, että hän työstää isoa ehdotusta Supercharger-asemasta Santa Monicaan.

Unelmasta on tulossa totta Teslan ansiosta, sillä Tesla on saanut Los Angelesin kaupungilta tarvittavat luvat tämän uraauurtavan idean toteuttamiseen. Hollywoodiin rakennettavaksi suunnitellussa hankkeessa on 32-paikkainen Supercharger-asema yhdistettynä kahteen suosittuja elokuvia näyttävään elokuvateatterin valkokankaaseen. Eikä siinä vielä kaikki: läheinen ravintola, jossa on istumapaikkoja katolla, tyydyttää turistien ruokahalun samalla, kun he katsovat esitystä ja lataavat sähköautojaan.

Supercharger-aseman sääntelyn navigointi

Tämän suuren hankkeen toteuttamiseksi on neuvoteltava monitahoinen hyväksyntöjen ja lupien verkosto. Tesla toimitti marraskuussa 2022 Diner and Drive-In Movie Superchargeria koskevat hakemuksensa. Useiden kuukausien vaivalloisen työn jälkeen Los Angeles hyväksyi hankkeen. Elokuun 9. päivänä saavutettiin ratkaiseva virstanpylväs, ja Tesla sai luvan jatkaa rakentamista työmaan luokittelun tarkastusluvan hyväksymisen ansiosta.

Arkkitehdit ja urakoitsijat

Arkkitehtitoimisto Stantec Architecture, jonka pääkonttori sijaitsee Chandlerissa, Arizonassa, kehitti loistavan Diner and Drive-In Movie Superchargerin. Hankkeen urakoitsijana toimii PCL Construction Services Inc., joka toimii heidän kanssaan Glendalessa, Kaliforniassa. Yhdessä he toteuttavat Teslan unelman.

Supercharger-kokemuksen parantaminen

Jopa J.D. Power tunnusti Teslan Supercharger-verkoston maailman suurimmaksi latausinfrastruktuuriksi. Tesla ei kuitenkaan tyydy pelkkään lataamiseen. Lisäarvopalveluilla yhtiö toivoo voivansa parantaa Supercharger-kokemusta ja lisätä sen vetovoimaa sähköautojen omistajien keskuudessa. Tämä Diner and Drive-In Movie Supercharger tarjoaa latausmahdollisuuden sekä paikan viihteelle, vapaa-ajalle ja herkulliselle ruoalle.

Tesla määrittelee latausasemien tulevaisuutta hankkimalla lupia, navigoimalla oikeudellisten esteiden yli ja tekemällä yhteistyötä huippuluokan arkkitehtien ja rakentajien kanssa. Diner and Drive-In Movie Supercharger osoittaa Teslan omistautumista sähköautokokemuksen keksimiselle uudelleen ja vie meidät lähemmäs kestävää ja sähköistettyä tulevaisuutta.


Vastaa